Η γλώσσα του σώματος: ποιές κινήσεις κάνουν οι γυναίκες, όταν θέλουν να δείξουν ότι τους αρέσετε

Με λίγη παραπάνω προσοχή, θα μπορέσετε να καταλάβετε αν αρέσετε στην κοπέλα που συναντήσατε και μπορείτε να κάνετε κάτι μαζί της.

couple-at-the-gym Είναι 7 απλές κινήσεις, κατανοητές για όλους.

1) Χαμογελάει ή γελάει πολύ

Αν γελάει με το παραμικρό αστείο, έστω κι αν δεν είναι τόσο καλό, μάλλον κάποιος λόγος πρέπει να υπάρχει. Και είναι τόσο φανερό που θα το καταλάβετε αμέσως ότι στην κοπέλα αρέσετε σίγουρα.

2) Σας πιάνει το χέρι

Με αυτόν τον τρόπο, θέλει να σας δείξει τα συναισθήματά της. Αν σας αγγίζει το χέρι ενώ μιλάτε, θέλει να δείξει οικεία μαζί σας και σίγουρα είστε ψηλά στην υπόληψή της.

3) Βρίσκει λόγους να είναι κοντά σας

Σας πλησιάζει όλο και περισσότερο; Ίσως σε κάποιο πάρτι; Αυτό σημαίνει ότι σας γουστάρει και θέλει να κάνει κάτι μαζί σας. Έλκεστε σαν δύο μαγνήτες, όπως ακριβώς και αυτοί έλκονται μεταξύ τους.

4) Είναι γυρισμένη προς τα εσάς

Αλλάζει θέση και γυρίζει το σώμα της προς τα εσάς. Με αυτόν τον τρόπο, θέλει να απορροφήσει την εικόνα σας και να έχει καλύτερη θέα προς εσάς.

5) Δεν σταυρώνει τα πόδια

Αν δεν σταυρώνει τα πόδια, μη σκέφτεστε αμέσως το σεξ, είναι όμως σίγουρο ότι δε βάζει έναν τοίχο μπροστά σας. Οι γυναίκες με ανοιγμένα πόδια, θεωρείται ότι είναι ανοιχτές για σχέση και είναι ένα καλό σημάδι όταν το κάνουν.

6) Κοιτάει τα χείλη σας

Την πιάσατε να καρφώνει τα μάτια της στα χείλη σας; Τότε ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Δεν είναι απλώς ότι της αρέσετε, αλλά σίγουρα θα ήθελε να δοκιμάσει τον τρόπο που φιλάτε!

7) Φτιάχνει τα μαλλιά της

Αν το κάνει αυτό, σημαίνει ότι η κοπέλα έχει αυτοπεποίθηση για τον εαυτό της. Και επίσης, θέλει να φαίνεται πιο ωραία μπροστά σας, ώστε κι εσείς να την δείτε με άλλο μάτι.