Τι δεν φέρνουν την ευτυχία στην γυναίκα

happy_womanΗ ευτυχία είναι μεγάλο πράγμα στη ζωή αυτή! Κάποιοι νομίζουν πως την έχουν και κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως θα την αποκτήσουν εύκολα, με ένα δύο ή τρία πράγματα που τους λείπουν!

Όμως όσες πιστεύουν πως κάποια πράγματα θα τις κάνουν ευτυχισμένες, δεν έχουν τελικά τέτοια δύναμη! Ιδού οι 5 μεγαλύτερες αυταπάτες ευτυχίας που έχουμε!

Αυταπάτη 1: Να γίνεις πλούσια, δημοφιλής και πανίσχυρη

Η δημοφιλής σπανιόλικη σειρά του 1989 το έλεγε σαφώς και από τον τίτλο της: "και οι πλούσιοι κλαίνε"! Δεν βλέπεις την Πάρις Χίλτον, που και λεφτά διαθέτει και διάσημη είναι και μια δύναμη την κατέχει, κι όμως κλήσεις τρώει, αγόρι δεν της κάθεται για πολύ καιρό και ευτυχισμένο χαμόγελο από τα χείλη της δεν λέει να σκάσει!

Αυταπάτη 2: να βρεις την ελευθερία σου!

Αρχικά, ζητάμε την ελευθερία μας από το ζυγό των γονιών που μας περιορίζουν, κι όμως όταν φεύγουμε από το πατρικό μας, γρήγορα επιστρέφουμε με δάκρυα στα μάτια. Μετά μπορεί να θέλεις να απελευθερωθείς από μια σχέση που δεν σε καλύπτει ή από έναν γάμο που σε περιορίζει. Και πάλι, ελευθερία δεν θα δεις, αν δεν σταματήσεις να είσαι σκλάβα των δικών σου αρνητικών σκέψεων.

Αυταπάτη 3: περιμένεις όλα κοπλιμέντα και καθόλου κριτική

Το πολύ το “Κύριε Ελέησον” το βαριέται και ο παπάς. Αν όλος ο κόσμος σου έδινε τα εύσημα για όσα κάνεις, στο τέλος θα έπληττες αφόρητα ή θα θεωρούσες πως δεν μπορεί σε κοροϊδεύουν όλοι γύρω σου.

Αυταπάτη 4: να πάρεις γλυκιά εκδίκηση από κάποιον που σε πλήγωσε

Αν δράσεις με τον ίδιο τρόπο όπως εκείνοι που σε πλήγωσαν, τελικά θα γίνεις όμοιά του και θα δηλητηριάσεις και το μυαλό σου. Αν πάλι εξοντώσεις όλους τους εχθρούς σου, με ποιόν θα παλέψεις για να γίνεις καλύτερη; Ο ανταγωνισμός είναι υγιής και θα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο!

Αυταπάτη 5: να πιστεύεις πως υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να σε κάνει σούπερ ευτυχισμένη

Δυστυχώς, ως ανθρώπινα όντα έχουμε την ανάγκη να βελτιωνόμαστε και ποτέ δεν εφησυχάζουμε! Οπότε ακόμα κι αν το ζητούμενό σου είναι να αποκτήσεις για παράδειγμα το καλύτερο σώμα που υπάρχει, ακόμα κι αν γίνει αυτό ξεκινά το ταξίδι του να το διατηρήσεις, να το κάνεις ακόμα καλύτερο! Οπότε ακόμα κι εκεί, η ευτυχία είναι προσωρινή!

womenonly.gr