9 τύποι ανθρώπων που δεν είναι για γάμο

Νιώθετε ότι είναι τέλειος για εσάς, αλλά έχει μία δικαιολογία για κάθε φορά που τον προσκαλείτε να έρθει να γνωρίσει τους φίλους και τους συγγενείς σας; Είστε σίγουρος ότι εκείνη είναι το άλλο σας μισό, αλλά κρίνει όλες σας τις αποφάσεις;

n-RUNAWAY-BRIDE Είναι εύκολο να παραβλέπει κανείς τα στραβά κάποιου που μοιάζει, κατά τα άλλα, να πληροί όλες τις προϋποθέσεις, αλλά το να το να εμπιστεύεται κανείς το ένστικτό του στην αρχή μίας σχέσης μπορεί να τον γλιτώσει από μεγάλη απογοήτευση και στεναχώρια. Οι ειδικοί πάνω σε θέματα σχέσεων εξηγούν ποιοι είναι οι 9 τύποι ανθρώπων που δεν κάνουν για γάμο.

Ο τύπος που το βάζει στα πόδια
Οι δυο σας έχετε τόσα πολλά κοινά και η χημεία σας είναι ξεκάθαρη. Δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι το επόμενο ραντεβού σας, αν και δεν ξέρετε πότε θα είναι και είναι αδύνατο να τον/την κάνετε να βρει λίγο χρόνο για εσάς. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι κάποιον που να μπαινοβγαίνει στη ζωή σας και δεν μπορεί να δεσμευτεί.

Ο βιαστικός τύπος
i-love-you

Μπορεί να είναι μόνο το τρίτο ραντεβού αλλά σας έχει δώσει ήδη κλειδιά για το διαμέρισμά του/ της και έχει πετάξει σπόντες για το πως θα ονομάσετε τα παιδιά σας. Εάν υπάρχει μία μικρή φωνούλα μέσα σας που σας λέει να φύγετε μακριά, μάλλον θα πρέπει να την ακούσετε. Ποιος ο λόγος για τόση βιασύνη; Μήπως ο ενθουσιασμός οφείλεται περισσότερο στην επιθυμία του ατόμου να κάνει σχέση γενικά και όχι να κάνει σχέση μαζί σας;

Ο εγωιστικός τύπος
Ο τέλειος σύντροφος είναι γενναιόδωρος στα συναισθήματά τους και πρόθυμος να συζητήσει τα πάντα μαζί σας, ακόμα κι αν θέλετε να του πείτε κάτι που έγινε στη δουλειά ή για ένα αστείο περιστατικό που είδατε στον δρόμο. Εάν βλέπετε ότι το άλλο σας μισό δεν σας υποστηρίζει και νιώθετε ότι δεν βρίσκεται δίπλα σας, ίσως έφτασε η στιγμή να πείτε «αντίο».

Ο επικριτικός τύπος
Ό,τι και να κάνετε δεν είναι αρκετό και πάντοτε βρίσκει και ένα λάθος σε αυτά που κάνετε ή λέτε. Η επίκριση είναι μέρος της καθημερινότητάς σας και αναπόσπαστο κομμάτι της σχέσης σας και αυτό σας κάνει να νιώθετε δυσάρεστα. Ποιος θέλει, όμως, να βρίσκεται σε μία τέτοια σχέση;

Ο αυτοκόλλητος τύπος
Θέλει να κάνετε τα πάντα μαζί, ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει αν έρθει μαζί σας στο κομμωτήριο ή στο γήπεδο με τους φίλους σας. Είναι λες και είστε αυτοκόλλητοι και θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση και για να σας χωρίσουν. Σε μία σχέση είναι σημαντικό να μπορεί ο καθένας να έχει και λίγο χρόνο για τον εαυτό του, τους φίλους του, τα ενδιαφέροντά του και τις δραστηριότητες που τον ευχαριστούν.

Ο νάρκισσος
Ο νάρκισσος δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι έχει κάνει κάτι λάθος. Βασικά, δεν μπορεί να κάνει ποτέ τίποτα λάθος, αφού είναι τέλειος σε όλα. Μπορεί να ψάχνετε κάποιον να σας υποστηρίξει, να σας υπερασπιστεί και να καταλάβει το πως νιώθετε, αλλά αυτός δεν θα είναι σίγουρα ο νάρκισσος.

Ο τύπος που δεν στεριώνει δουλειά
Δεν χρειάζεται να ξεγράψετε κάποιον που βρίσκεται σε αλλαγή καριέρας ή έχει μείνει χωρίς δουλειά, ειδικά στις μέρες μας. Παρ’ ολ’ αυτά εάν πρόκειται για κάποιον που δεν έχει κατασταλάξει σχετικά με τη καριέρα που θέλει να επιδιώξει και δεν ξέρει τι θέλει να κάνει στη ζωή του, μπορεί να είναι δείγμα και για άλλα προβλήματα.

Ο τύπος που υπερβάλλει
Οι τσακωμοί και οι διαφωνίες είναι μέρος κάθε σχέσης και πολλές φορές είναι δείγμα μίας υγιούς σχέσης, αλλά κανείς δεν θέλει το άλλο του μισό να «αρπάζεται» με το παραμικρό και να δημιουργεί εντάσεις χωρίς λόγο.

Ο μοναχικός τύπος
Είναι σημαντικό να έχει ο καθένας και τη δική του ζωή μέσα σε μία σχέση, αλλά εάν κάποιος θέλει να έχει ΜΟΝΟ τη δική του ζωή, τότε μάλλον δεν σας χρειάζεται στη ζωή τους.

huffingtonpost.gr