6 λόγοι που αποδεικνύουν ότι δεν είστε ακόμα έτοιμες για την επόμενη σχέση!

Ο χωρισμός δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία. Μπορεί να πιστεύετε ότι έχετε ξεπεράσει τον πρώην σας, αλλά μήπως δεν είναι έτσι τα πράγματα;  Το πρώτο λάθος που κάνετε αφού χωρίσετε, είναι να προσπαθήσετε να προχωρήσετε παρακάτω ακόμα κι αν δεν είστε έτοιμες. Αν βέβαια, μένετε μόνο στο φλερτ δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού είναι πραγματικά αναζωογοννητικό.

woman

Όταν όμως βαδίζετε σε μια καινούρια σχέση, πρέπει να είστε σίγουρες ότι ο πρώην σας δεν υπάρχει στο προσκήνιο. Αν αναγνωρίζετε τα παρακάτω σημάδια, τότε σίγουρα δεν τον έχετε ξεπεράσει και πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο:

1. Τον παρακολουθείτε ακόμα στα social media
Καθημερινά ασχολείστε με το τι ποστάρει στα προφίλ του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και ενοχλείστε όταν τον βλέπετε με άλλη γυναίκα σε φωτογραφία. Προφανώς, το παρελθόν σας είναι ακόμα ζωντανό.

2. Όταν βγαίνετε έξω, ελπίζετε να τον πετύχετε κάπου
Είτε πηγαίνοντας στα στέκια που συχνάζατε, είτε απλά ελπίζοντας κάποια στιγμή να βρεθείτε στο ίδιο σημείο. Αν βέβαια αυτό γίνει, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά θα πέσετε στα τάρταρα και οι φίλες σας θα σας μαζεύουν με το κουταλάκι.

3. Εξακολουθείτε να κρατάτε επικοινωνία μαζί του
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να μην ξεπερνάτε τα λογικά όρια. Το να ενδιαφερθείτε για εκείνον σε ανθρώπινο επίπεδο, είναι κατανοητό. Αν του τηλεφωνείτε όμως κάθε μέρα, τότε δεν βοηθάτε τον εαυτό σας να προχωρήσει παρακάτω και να συνειδητοποιήσει την απουσία. Γιατί αυτό είναι το δύσκολο, να συνηθίσετε να κάνετε διάφορα πράγματα χωρίς εκείνον.

4. Ρίχνετε ματιές στα παλιά σας μηνύματα
Διαβάζετε με την ίδια προσοχή τα μηνύματα του και αναπολείτε τις παλιές σας στιγμές. Σβήστε τα όσο πιο γρήγορα γίνεται, αφού πλέον όλα τα λόγια του δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα.

5. Αρνήστε να πετάξετε τα πράγματα του
Η οδοντόβουρτσα του για παράδειγμα, εξακολουθεί να υπάρχει δίπλα στην δική σας. Το πρόβλημα είναι ότι αρνήστε να πετάξετε τα πράγματα που σας τον θυμίζουν, μένοντας έτσι κολλημένες στο παρελθόν.

6. Αισιοδοξείτε σε επανασύνδεση
Πιστεύετε ότι ίσως μία μέρα να είστε πάλι μαζί. Ακόμα κι αν έχετε προχωρήσει, ο πρώην σας θα κρατάει τα πρωτεία στην καρδιά σας. Επομένως, αν δεν είστε σίγουρες για τα συναισθήματα σας, δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε κάτι που ενδεχομένως να πληγώσει κάποιον άλλον.

Πηγή