15 πράγματα που μόνο μια μαμά αγοριού μπορεί να καταλάβει

Η καθημερινότητα σε ένα σπίτι όπου κυριαρχεί η… τεστοστερόνη είναι περιπετειώδης, αστεία, έντονη και απίστευτα γλυκιά. Γιατί –όπως μπορεί να διαβεβαιώσει κάθε μαμά που μεγαλώνει γιους- τα αγόρια…

boys-mothers…Ξυπνάνε από τα ξημερώματα τα Σαββατοκύριακα αλλά πρέπει να τα τραβήξεις από το πόδι και να ρίξεις κάτω από το κρεβάτι για να σηκωθούν τις καθημερινές για το σχολείο.

…Διαθέτουν μία μόνο ένταση στη φωνή τους. Κι αυτή είναι το «τέρμα δυνατά»!

Τρώνε όλη την ώρα!

…Δεν περπατάνε ποτέ. Μόνο τρέχουν!

…Δεν θεωρούν ότι έχουν ευχαριστηθεί παιχνίδι εάν δεν επιστρέψουν στο σπίτι πνιγμένα στη λάσπη από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

…Αν θες να μην λερώνουν το καπάκι της λεκάνης, να τραβάνε καζανάκι, να πλένουν τα χέρια τους, να βάζουν σαπούνι όταν πλένουν τα χέρια τους και να ανεβάζουν πρώτα το εσώρουχο και μετά το παντελόνι τους, είναι απαραίτητο να τους το υπενθυμίζεις ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που πηγαίνουν στην τουαλέτα!

…Έχουν μια απίστευτη για ανθρώπινο ον ενέργεια από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα και είναι βέβαιο ότι εάν δεν έχουν καταφέρει να τη διοχετεύσουν κάπου, η διαδικασία του ύπνου θα είναι δύσκολη υπόθεση.

…Όταν σε αγκαλιάζουν, σε κρατάνε τόσο σφιχτά που νιώθεις ότι θα ζουληχτούν τα σωθικά σου.

…Αποδέχονται μόνο ένα dress code: όσο λιγότερα ρούχα τόσο το καλύτερο!

…Όσο πιο σκληρά αντράκια θέλουν να δείχνουν, τόσο πιο συναισθηματικά κι ευαίσθητα είναι.

…Οποιαδήποτε λέξη περιέχει συνθετικό που αναφέρεται σε σωματική λειτουργία, τα κάνει να γελάνε μέχρι δακρύων.

…Εκδηλώνουν μια απίστευτη περιέργεια για το οτιδήποτε και βλέπουν τα πάντα σαν μια καινούρια περιπέτεια.

…Τρελαίνονται να διαλύουν τα πάντα (από το καινούριο αυτοκινητάκι τους μέχρι το συρτάρι με τα καλλυντικά σας) για να το ξαναφτιάξουν από την αρχή. Δεν τα καταφέρνουν πάντα!

…Λατρεύουν τη μαμά τους (που δεν μπορεί παρά να ανταποκριθεί).

…Το βράδυ, λίγο πριν κοιμηθούν, μεταμορφώνονται στα πιο γλυκά, τρυφερά, όμορφα και ευαίσθητα πλάσματα που έχεις γνωρίσει ποτέ.

Πηγή