Ποιές φράσεις λέει ένας άντρας που σε αγαπάει πραγματικά

Αγάπη είναι ακόμα κι όταν ο φίλος σου σού λέει:

1. “Συγγνώμη
Μερικοί υποστηρίζουν ότι είναι ο πιο εύκολος τρόπος να βγει κανείς αλώβητος από έναν τσακωμό, ειδικά όταν δεν έχει καμία διάθεση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Μπορεί να ισχύει κι αυτό, αλλά, συνήθως, όταν ένας άντρας απολογείται, δείχνει α. ότι δεν βάζει τον εγωισμό του πάνω από εσένα, β. μπορεί να αναγνωρίσει το λάθος του και γ. σε σέβεται. Για εκεινον είναι πιο σημαντικό να είστε αγαπημένοι από το να σου αποδείξει ότι έχει δίκιο. Κι αυτό δεν είναι λίγο αν σκεφτείς πόσο εγωιστικά τέρατα είμαστε όλοι (εντάξει, συγγνώμη αλλά έτσι είναι)

21265920_image2.limghandler2. “Είσαι πολύ όμορφη”

Πρόσεξε. Όχι σέξι, αλλά όμορφη. Σέξι θα μπορούσε να σε αποκαλέσει και κάποιος που δεν σε ξέρει. Κι έπειτα σκέψου τους λόγους που εσύ βλέπεις όμορφο τον φίλο σου. Δεν είναι μόνο για την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά κυρίως γι’ αυτό που είναι σαν άνθρωπος.

3. “Θα το κάνω εγώ αυτό”
Δεν είναι μόνο θέμα ιπποτισμού ή κανόνων καλής συμπεριφοράς. Όταν κάποιος σε αγαπάει προσφέρεται να σε βοηθήσει όχι μόνο με αυτά που εσύ βρίσκεις δυσάρεστα, αλλά με αυτά που και οι δύο θεωρείτε αγκαρεία.

4. “Πρέπει να πάμε εδώ του χρόνου”

Συνήθως, μακροπρόθεσμα σχέδια κάνει καποιος που, όταν φαντάζεται τον εαυτό του σε ένα χρόνο από τώρα, βλέπει κι εσένα μέσα στο κάδρο. Αν είχε αμφιβολίες για την σχέση σας δεν θα μιλούσε τόσο εύκολα για το (κοινό σας) μέλλον.

25091249_sexd5. “Και μετά τι έγινε;”
Ίσως είναι το μεγαλύτερο δείγμα του ότι σε ακούει πραγματικά και όχι μηχανικά ενώ παράλληλα παίζει με το κινητό του.Δεν είναι εύκολο να σε συμπονέσει ή να ενδιαφερθεί κάποιος για σένα όταν του λες κάτι που για εκείνον μπορεί να είναι εξαιρετικά αδιάφορο (π.χ. τι σου συνέβη σήμερα στη δουλειά). Γίνεται όμως, αν τρέφει αληθινά συναισθήματα για σένα.

6. “Τι έχεις;”
Η συγκεκριμένη φράση μπορεί να μην είναι πάντα καλοδεχούμενη, ειδικά αν εκείνη την στιγμή θέλεις να τα σπάσεις όλα από τα νεύρα σου. Τουλάχιστον όμως δείχνει την πρόθεση του να προσπαθήσει να διορθώσει τα πράγματα.

7. “Πρέπει να έρθεις μαζί μου!”
Και φυσικά δεν εννοούμε στις περιπτώσεις που δεν βρίσκει κάποιον άλλον να τον συνοδεύσει. Σε υπολογίζει ούτως ή άλλως σε κάθε τι που θέλει να κάνει, είτε αυτό είναι το πάρτι για τα  γενέθλια της αδερφής του, είτε μία συναυλία. Κι αυτό γιατί ξέρει ότι τίποτα δεν θα έχει τόσο πλάκα αν δεν είσαι κι εσύ μαζί του.

8. “Σ’ ευχαριστώ”

Δεν είναι τυχαίο που το “ευχαριστώ” είναι η λέξη που μπορεί να κάνει μία σχέση να διαρκέσει περισσότερο.  Όσοι μήνες ή χρόνια κι αν περασουν, αυτή η λέξη δείχνει ότι ο φίλος σου όχι μόνο σε εκτιμά και δεν σε θεωρεί δεδομένη, αλλά δεν ξεχνά να στο δείξει.

Πηγή