Τα άτομα που κατά βάθος ζηλεύουμε

Λένε ότι αν δεν ζηλεύεις κανέναν από την παρέα σου, μάλλον είσαι ο τύπος που όλοι ζηλεύουν. Ή απλά έχεις σκοτώσει τις ανασφάλειές σου, το οποίο είναι ακόμα ένας λόγος να σε ζηλεύουμε. Εσένα και τους παρακάτω τύπους που θα συναντήσεις στην ζωή σου και θα σε κάνουν – άθελά τους – να αισθανθείς σαν μια τεράστια αποτυχία.

jealus

Όσους έχουν μακροχρόνιες σχέσεις

“Έξι χρόνια μαζί, και ακόμα ερωτευμένοι όπως την πρώτη μέρα!” Πώς το καταφέρνουν; Τι κάνουν αυτοί που εμείς δεν κάναμε σε όλες τις σχέσεις μας; Είναι απλά τυχεροί, ή είναι το ένα ζευγάρι που αποφάσισε να ακολουθήσει όντως όλες εκείνες τις συμβουλές για σωστή επικοινωνία; Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε αυτό που έχουν.

Αυτούς που ταξιδεύουν συνέχεια

Έχουν κάνει τον γύρο της Ευρώπης. Ίσως πετάχτηκαν μια φορά και προς Αμερική. Το Instagram τους είναι γεμάτο με τέλεια τοπία, τοπικές νοστιμιές και χαρούμενες, χαμογελαστές selfies. Και, όχι ότι θέλουμε να γίνουμε κακοί, αλλά πού βρίσκουν τα λεφτά; Πόσο καλή διαχείριση των οικονομικών τους κάνουν; Μήπως ξεπλένουν χρήματα; Εμείς γιατί δεν έχουμε πάει ακόμα εκεί;

Αυτούς που έχουν τέλειο δέρμα

Όταν κάποιος είναι 35 χρονών, καπνίζει σαν φουγάρο και εξακολουθεί να έχει δέρμα μωρού, τότε το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να κλάψεις στην γωνία σου και να καταριέσαι τα γονίδια των γονιών σου.

Αυτούς που τρώνε και δεν παχαίνουν

Οκέι, αυτό είναι ξεκάθαρα μαγεία, ή κάποιο συμβόλαιο με τον διάβολο, δεν εξηγείται αλλιώς. Ειδικά από τη στιγμή που ο δικός μας μεταβολισμός γερνάει πιο γρήγορα κι από τηλεπερσόνα που αποσύρθηκε από τα κοινά.

jealousy-womenbeingjealousΌλους εκείνους που φλερτάρουν αβίαστα

Ξέρουν τι να πουν. Ξέρουν πώς να το πουν. Και έχουν επιτυχία. Εμείς όταν προσπαθούμε να φλερτάρουμε—δεν θα πούμε τι συμβαίνει όταν προσπαθούμε να φλερτάρουμε, δεν θα βγάλουμε τέτοια αρνητικότητα σήμερα.

Αυτούς που είναι φίλοι με όλους

Ναι, λέει η κακεντρεχής φωνή στο κεφάλι μας, αλλά κανείς δεν μπορεί να το καταφέρει αυτό όντας ειλικρινής. Αλλά η σκληρή πραγματικότητα είναι πως υπάρχουν άνθρωποι που είναι απλά συμπαθητικοί. Που δεν μπορείς να βρεις κάτι κακό να πεις γι’ αυτούς, και πάντα θα φωτίσουν το δωμάτιο όταν έρθουν. Μακάρι να μπορούσαμε κι εμείς να το κάνουμε αυτό.

Οι “διασημότητες” του Instagram

Μικροπρεπές; Επιφανειακό; Δεν μας νοιάζει. Έχουν χιλιάδες followers χωρίς να είναι καν διάσημοι, κάθε τους φωτογραφία κερδίζει εκατοντάδες likes, κι εμείς έχουμε απλά δυο-τρεις καλούς φίλους που μας στηρίζουν σθεναρά, σε κάθε selfie. Αγαπάμε τους φίλους μας. Απλά θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους followers.

Οι σούπερ υγιείς τύποι

Το πρωινό τους είναι ένα πράσινο smoothie, ή ένα ωμό αυγό. Γυμνάζονται. Τρώνε προσεκτικά. Προσέχουν το σώμα τους και αυτό σημαίνει ότι μπορούν να φορέσουν πολύ καλύτερα ρούχα από εμάς. Και, σίγουρα, το να είσαι υγιής είναι σημαντικό, αλλά ταυτόχρονα τόσο κουραστικό! Πώς το καταφέρνουν ενώ υπάρχει πίτσα στον πλανήτη; Ή σουβλάκια; Ή μπέργκερ; Λογικά δεν θα μάθουμε ποτέ.

Πηγή