Shannon Alder: Οι ευαίσθητοι άνθρωποι

Οι ευαίσθητοι άνθρωποι είναι οι πιο γνήσιοι και ειλικρινείς άνθρωποι που θα συναντήσετε ποτέ. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα σας πουν για τον εαυτό τους εάν εμπιστεύονται την καλοσύνη σας. Ωστόσο, τη στιγμή που θα τους προδώσετε, τους απορρίψετε ή τους υποτιμήσετε, γίνονται ο χειρότερος τύπος προσώπου.

Δυστυχώς, καταλήγουν να πληγώνονται μακροπρόθεσμα. Δεν θέλουν να βλάψουν άλλους ανθρώπους. Είναι ενάντια στη φύση τους.

Θέλουν να κάνουν αλλαγές και να ακυρώσουν τα λάθη που έκαναν. Η ζωή τους είναι κύματα από up και down στιγμές. Ζουν με ενοχές και συνεχούς πόνους για τις ανεπίλυτες καταστάσεις και παρεξηγήσεις.

Είναι βασανισμένες ψυχές που δεν μπορούν να ζήσουν με μίσος ή κακία.

Οι ευαίσθητοι άνθρωποι είναι συνήθως ενοχικοί, σηκώνοντας τις αμαρτίες όλου του κόσμου και μάλιστα χωρίς να τους το ζητήσει κανείς.

Είναι ο τύπος του προσώπου που χρειάζεται την περισσότερη αγάπη που μπορεί να τους δώσει κανείς, επειδή η ψυχή τους έχει μόνιμες πληγές από τους άλλους.

Ωστόσο, παρά τις τραγωδίες που περνάνε στη ζωή τους, παραμένουν οι πιο συμπονετικοί άνθρωποι που αξίζει να τους γνωρίσουμε και είναι εκείνοι που συχνά γίνονται ακτιβιστές για τα μοιραία δυστυχισμένα άτομα, τα ξεχασμένα από όλους και τα παρεξηγημένα από τους περισσότερους.

Είναι οι άγγελοι με τα σπασμένα φτερά που πετούν μόνο όταν τους αγαπούν. 

– Shannon L. Alder, εμπνευσμένος συγγραφέας που τα άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε πάνω από 100 διαφορετικά βιβλία και περιοδικά.