Σημάδια ότι αυτή θέλει να είστε κάτι περισσότερο από απλοί φίλοι

Οι σχέσεις μπορεί να προκύψουν από τις πιο απροσδόκητες φιλίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν είναι πάντα κακό να έχεις γυναίκες με πλατωνικά συναισθήματα για σένα. Γιατί μερικές φορές η έλξη μπορεί να συμβεί με το πάτημα ενός “διακόπτη” στον εγκέφαλο μιας γυναίκας.

garrett-hedlund-emma-roberts

Μπορεί να θέλει να είναι κάτι περισσότερο από φίλη. Επειδή συμβαίνει, και πιθανότατα συμβαίνει πιο συχνά από όσο νομίζατε.

Όταν προσπαθείτε να αποκρυπτογραφήσετε αν μία φίλη σας βλέπει διαφορετικά, προσέξτε να δείτε περισσότερα από ένα από αυτά τα σημάδια.  Με αυτόν τον τρόπο, όταν θέλετε να κάνετε την κίνησή σας, οι πιθανότητές σας να απορριφθείτε είναι ελάχιστες.

1. Αισθάνεται αμήχανα

Ένας από τους πιο προφανείς τρόπους για να πείτε αν η φίλη σας θέλει να ανατρέψει τα πράγματα, είναι αν γίνεται πιο κομψή όταν είναι κοντά σας. Αν αρχίσει να ντύνεται καλύτερα ή προσπαθεί να σας εντυπωσιάσει και να σας κάνει να την δείτε με διαφορετικό τρόπο.   Αν την δείτε λοιπόν να αρχίζει να φτιάχνει τα μαλλιά της, να βάζει πολύ μακιγιάζ και να ντύνεται καλύτερα, όλα αυτά είναι σημάδια ότι μπορεί να προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας και να σας προσελκύσει.

2. Αν ζηλεύει

Όταν αρχίζετε να της μιλάτε για άλλα κορίτσια και ζηλεύει ή μιλάει πάντα για το πώς καμία από αυτές τις γυναίκες δεν είναι αρκετά καλή για εσάς, χρησιμοποιώντας τον ρόλο της, ως φίλη σας, για να προσπαθήσει να σας απομακρύνει μακριά από αυτές τις «ακατάλληλες» γυναίκες. Ο στόχος της θα μπορούσε να είναι να παρουσιαστεί ως η καλύτερη επιλογή για εσάς.

3. Γίνεται ευαίσθητη

Ένας από τους γυναικείους δείκτες ενδιαφέροντος είναι το άγγιγμα. Όχι απροκάλυπτα σεξουαλικό άγγιγμα, αλλά ανάλαφρες, παιχνιδιάρικες πινελιές. Για παράδειγμα, μπορεί να σε γαργαλάει, να παίζει μαζί σου, να σου βγάζει κάτι ή να σου πιάνει το χέρι για να τραβήξει την προσοχή σου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους οι γυναίκες θα αγγίξουν έναν άντρα όταν προσπαθεί να δώσει σήμα ότι ενδιαφέρεται για αυτόν.

4. Ενδιαφέρεται περισσότερο για τη ζωή σας και θέλει να αράζει δίπλα σας

Όταν μια γυναίκα της αρέσετε, θα θέλει να περνάει χρόνο μαζί σας και θα επενδύει περισσότερο στη ζωή σας. Θα κάνει προσωπικές ερωτήσεις σε μια προσπάθεια να λάβει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή σας ζωή.

Μάλλον θα προσπαθήσει να φλερτάρει και μαζί σου. Όταν μας αρέσει κάποιος, θέλουμε να περνάμε χρόνο μαζί του. Εάν η φίλη σας προσπαθεί να βρίσκεται περισσότερο μαζί σας, προσπαθεί να σας ενημερώσει ότι είναι κάτι περισσότερο από μια φίλη.

5. Βγάζει πάντα ένα χαρούμενο πρόσωπο.

Εάν είστε απλώς φίλοι, πιθανότατα θα σας δείξει και τη θλιβερή πλευρά της χωρίς δισταγμό. Θα σας αντιμετωπίζει περισσότερο σαν θεραπευτή παρά ως άντρα με τον οποίο θέλει να συνδεθεί.

Όταν ένα κορίτσι θέλει να είναι κάτι περισσότερο από μια φίλη, θα βγάζει πάντα το καλύτερο της πρόσωπο μπροστά σου. Θα θέλει να νομίζετε ότι όλα είναι τέλεια στον κόσμο της για να σας παρασύρει ώστε να μπείτε σε αυτόν.

6. Αν σας στέλνει ωραία ή πονηρά μηνύματα, τότε φυσικά θέλει να είστε μαζί.

7. Αν θέλει να βγαίνετε μόνοι.

Ένας καλός τρόπος για να μάθετε αν ενδιαφέρετε για σας σεξουαλικά είναι όταν σας καλεί κυρίως να κάνετε παρέα μόνοι, χωρίς άλλους στην παρέα. Εμφανίζεσαι και εκείνη έχει ήδη κάνει το μακιγιάζ της και έχει φορέσει το πιο σέξι ντύσιμο της.