6 λόγοι γιατί οι σχέσεις δεν κρατούν για πολύ τον τελευταίο καιρό

Το να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο και μάλιστα αυτόν με προοπτικές μακροημέρευσης στη σχέση δεν είναι σίγουρα μια εύκολη υπόθεση στις μέρες μας. Καλώς ή κακώς ζούμε σε μια εποχή που οι σχέσεις δεν διαρκούν πολύ στον χρόνο, κανένας δεν βάζει εύκολα νερό στο κρασί του ή δεν υποχωρεί και πολλές φορές ο εγωισμός καταστρέφει και τις πιο θετικές προοπτικές.

young woman rejecting man who is trying to flirt with her

1. Η τεχνολογία έχει διευκολύνει να απατούν οι άνθρωποι τους συντρόφους τους

Ένας λόγος για τον οποίο οι σχέσεις αποτυγχάνουν να διαρκούν πολύ αυτές τις μέρες είναι επειδή η τεχνολογία έχει διευκολύνει τους ανθρώπους να απατούν τους συντρόφους τους. Απλώς ανοίγοντας το Tinder , συνδέεστε με χιλιάδες νέα άτομα στην πόλη σας με τα οποία θα μπορούσατε να έχετε άμεση σχέση.

2. Δεν θέλουμε να παίρνουμε συμβουλές

Αυτές τις μέρες όλοι θέλουν να θεωρούνται σκληροί άνδρες και γυναίκες και κανείς δεν θέλει να συμβιβαστεί. Ο σύγχρονος άνδρας και η γυναίκα προτιμούν να έχουν την εύκολη διέξοδο σταματώντας τη σχέση αντί να συμβιβαστούν. Οι σύγχρονοι άνδρες και γυναίκες βλέπουν τον συμβιβασμό ως αδύναμο. Αυτή η στάση κάνει πολλές σχέσεις να αποτυχαίνουν.

3. Είμαστε πολύ απασχολημένοι αλλού κι όχι με την σχέση μας

Οι σύγχρονοι άνδρες και γυναίκες θέλουν τα ωραία πράγματα της ζωής. Αφιερώνουν όλο τους το χρόνο και την ενέργειά τους κυνηγώντας το όνειρο και ξεχνούν να αγαπήσουν. Αυτές τις μέρες οι άνθρωποι δεν έχουν την υπομονή να αντιμετωπίσουν όλα όσα έρχονται με τη σχέση. Είναι πολύ απασχολημένοι, ώστε ξεχνούν να έχουν χρόνο για αγάπη.

4. Θέλουμε τον τέλειο σύντροφο ακόμα και αν εμείς δεν είμαστε τέλειοι 

Ο σύγχρονος άντρας και γυναίκα θέλει έναν σύντροφο χωρίς ελαττώματα. Πάντα βιαζόμαστε να αφήσουμε μια σχέση αν βρούμε κάποιον που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερος από τον προηγούμενο και ο κύκλος συνεχίζεται. Κανείς δεν κάνει πια υπομονή με τον σύντροφό του. Κανείς δεν είναι αρκετά υπομονετικός για να αναδείξει κάτι καλύτερο με τον σύντροφό του. Όλοι θέλουμε έναν τέλειο σύντροφο ακόμα και όταν δεν είμαστε τέλειοι εμείς.

5. Το S*X είναι τόσο εύκολο να βρεθεί

Αυτές τις μέρες, το s*x είναι τόσο εύκολο να βρεθεί και αυτό επηρεάζει τις σχέσεις. Ένα s*x με έναν νέο άντρα ή κορίτσι είναι πάντα ένα τηλεφώνημα μακριά. Είναι εύκολο να έχεις s*x χωρίς καν να έχεις σχέση με αυτό το άτομο. Αυτή η γενιά θεωρεί τώρα το καλό s*x ως μία ποιότητα που πρέπει να έχει οπωσδήποτε ένας σύντροφος, γι αυτό και κυκλοφορεί για να κάνει s*x με τον τυχαίο, καθώς αναζητά τον σύντροφο που μπορεί να τους ικανοποιήσει καλύτερα.

6. Κανείς δεν είναι έτοιμος να βρει έναν παθιασμένο για αγάπη

Οι σχέσεις δεν διαρκούν αυτές τις μέρες γιατί αυτή η γενιά δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει να αγαπάς κάποιον τρελά. Είμαστε πολύ ρεαλιστές για το δικό μας καλό και δεν αγαπάμε πλέον τρελά. Κανείς δεν είναι έτοιμος να γίνει ευάλωτος αφήνοντας να αγαπήσει τρελά. Έχουμε γίνει πολύ έξυπνοι και μόνο για τον εαυτό μας και αυτό επηρεάζει τις σχέσεις μας σήμερα. Δεν θέλουμε πλέον να είμαστε παθιασμένοι μόνο για την αγάπη.