Πως να κάνετε καλύτερο σεξ στο γάμο

Αν υπάρχει έλλειψη σεξ στον γάμο σας, υπάρχουν απτές συμβουλές και μέθοδοι για καλύτερο σεξ στο γάμο με σκοπό να αναζωπυρώσετε το πάθος για την άτονη σεξουαλική σας ζωή. Μην εγκαταλείπετε λοιπόν την ελπίδα σας για τη βελτίωση του σεξ στο γάμο. Η πραγματοποίηση μιας ειλικρινούς προσπάθειας για την ανανέωση της ρουτίνας ανάμεσα στους δύο συντρόφους μπορεί να βοηθήσει πολύ.

best-sex

Και δεν είναι τόσο τρομακτική προσπάθεια όσο φαίνεται.

Το σεξ και η σωματική οικειότητα έρχονται φυσικά σε μια σχέση. Με τον καιρό, σίγουρα, μπορεί να χάσει τη σπίθα του σε κάποιο βαθμό, αλλά δεν εξαφανίζεται. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δουλέψετε μαζί για να ανακαλύψετε ξανά το πάθος που μοιραζόσασταν κάποτε με τον σύντροφό σας για να έχετε καλύτερη ερωτική ζωή στον γάμο.

Η σημασία μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής

Το σεξ είναι μια ανθρώπινη ανάγκη. Ωστόσο, δεν πρόκειται μόνο για μία σωματική ανάγκη ή για τη διασκέδαση. Το σεξ συνδέεται με ένα υγιές σώμα και πνεύμα. Κάθε οργασμός είναι γνωστό ότι απελευθερώνει ωκυτοκίνη, η οποία είναι επίσης γνωστή ως η ορμόνη της αγάπης. Η ορμόνη είναι γνωστό ότι βοηθά στη βελτίωση της υγείας της καρδιάς, στη μείωση του στρες, στον περιορισμό του κινδύνου διαταραχών ψυχικής υγείας όπως η κατάθλιψη και το άγχος και στην καλύτερη ποιότητα ύπνου.

Το σεξ βελτιώνει επίσης την οικειότητα και προωθεί δραστηριότητες όπως η αγκαλιά και το αγκάλιασμα, που είναι πιθανό να σας κάνουν να νιώσετε πιο κοντά στον σύντροφό σας. Συμβουλές για την ερωτική ζωή που κάνουν το σεξ καλύτερο για εσάς και τον σύντροφό σας μπορούν, επομένως, να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη σωματική και ψυχική σας υγεία.

Γιατί το σεξ είναι σημαντικό σε έναν γάμο

  • Το σεξ μπορεί να μην είναι ο μόνος παράγοντας για έναν ευτυχισμένο και υγιή γάμο, αλλά έχει αρκετή αξία.

  • Η σωματική και η συναισθηματική οικειότητα σε ένα ζευγάρι συνδέονται

  • Η σωματική οικειότητα βοηθά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ των συντρόφων

  • Το σεξ βοηθά στην εμβάθυνση του δεσμού μεταξύ των συντρόφων

  • Το σεξ βοηθά στην τόνωση της αυτοπεποίθησης, η οποία είναι πιθανό να εκδηλωθεί και σε μια καλύτερη σχέση μεταξύ του ζευγαριού.

  • Το σεξ βοηθά στη μείωση του στρες. Το άγχος είναι γνωστό ότι είναι μια κοινή αιτία τσακωμών και καβγάδων μεταξύ των ζευγαριών.

  • Το σεξ βοηθά στη βελτίωση της επικοινωνίας

  • Η σεξουαλική επαφή είναι μια εξαιρετική σωματική προπόνηση και μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε υγιείς

  • Το σεξ σας βοηθά να γιορτάσετε την ευτυχισμένη ζωή σας ως ζευγάρι.

Τώρα που γνωρίζετε τα πολλά οφέλη του σεξ για την υγεία και τη σημασία του σε έναν ευτυχισμένο και υγιή γάμο, είναι καιρός να σκεφτείτε πώς να γίνετε καλύτεροι στο σεξ.

Ίσως εσείς και ο σύντροφος σας έχετε εμπόδια όσον αφορά την ευχαρίστηση στη σεξουαλική πράξη, και ίσως απλώς θέλετε να εμπλουτίσετε τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτές οι συμβουλές για μια καλύτερη σεξουαλική ζωή μπορούν να σας βοηθήσουν.

10 συμβουλές για καλύτερο σεξ για τους άνδρες

Ενώ οι περισσότερες από αυτές τις συμβουλές είναι χρήσιμες τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, αυτές οι 10 συμβουλές για το σεξ μπορούν να βοηθήσουν ειδικά τους άνδρες να το κάνουν καλύτερα με τις συντρόφους τους.

1. Πείτε σε αυτές πώς να σας ενεργοποιήσουν και τι σας αρέσει

2. Μετατρέψτε τις δουλειές σε προκαταρκτικό παιχνίδι

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες είναι πιθανό να βρίσκουν πιο ευχάριστο το σεξ με τους άντρες συντρόφους τους, αν βοηθούν στο σπίτι.

3. Μην ανησυχείτε για το διεισδυτικό σεξ

Οι άνδρες μπορεί συχνά να ανησυχούν πολύ για το διεισδυτικό σεξ, και ορισμένοι ειδικοί λένε ότι μπορούν πραγματικά να αγχωθούν τόσο πολύ που να χάσουν μια στύση.

Μπορείτε να επιδοθείτε σε άλλα πράγματα, όπως στοματικό σεξ και άλλα ευχάριστα πράγματα για εσάς και τον σύντροφό σας. Όταν δεν αγχώνεστε για αυτό, είναι πιθανό να συμβεί με τους καλύτερους τρόπους.

4. Ελέγξτε τη διατροφή σας που βοηθούν στην ενίσχυση της σεξουαλικής απόδοσης

5. Πάρτε το χρόνο σας να γδυθείτε

Ο σύντροφός σας μπορεί να απολαμβάνει τη διαδικασία να σας γδύνει και μπορεί να τονώσει τη σεξουαλική εμπειρία και για τους δυο σας. Μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση περισσότερης ωκυτοκίνης και να οδηγήσει σε περισσότερο πάθος ανάμεσα στα φύλα.

6. Κάντε το να διαρκέσει αρκετά

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο πρέπει να διαρκεί το σεξ και συχνά πιστεύουν ότι οι σύντροφοί τους έχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες από αυτούς.

Σύμφωνα με μια μελέτη, η μέση διάρκεια της σεξουαλικής επαφής πρέπει να είναι μεταξύ 7 και 14 λεπτών. Ωστόσο, αν το κάνετε να διαρκέσει τόσο πολύ, είναι πιθανό να είναι το πιο ευχάριστο για εσάς και τον σύντροφό σας.

7. Παρακολουθήστε ερωτικές ταινίες μαζί

Η δημοφιλής πεποίθηση και η λανθασμένη αντίληψη είναι ότι οι γυναίκες δεν τις απολαμβάνουν. Είναι πιθανό να τις κάνει να αισθάνονται πιο άνετα να κάνουν σεξ μαζί σας και μπορείτε και οι δύο να μάθετε τι θα θέλατε να δοκιμάσετε στην κρεβατοκάμαρα.

8. Πάρτε τον έλεγχο της αναπνοής σας

Η αναπνοή είναι μια από τις πιο βασικές τεχνικές καλύτερου σεξ. Σας βοηθά να κρατάτε περισσότερο στο κρεβάτι και διατηρεί την αντοχή.

9. Ανάψτε λίγα φώτα

Έχετε ακούσει ότι οι άντρες είναι οπτικοί; Εξαιτίας αυτού, είναι λογικό αν τα φώτα αναμμένα κατά τη διάρκεια του σεξ θα ενίσχυε την εμπειρία.

10. Αυξήστε την οικειότητα

Η αύξηση της σωματικής οικειότητας συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική οικειότητα. Δώστε στον σύζυγό σας αρκετό χρόνο, μιλήστε του, βγάλε τον σε ραντεβού και κρατήστε τον ρομαντισμό ζωντανό. Αυτό είναι πιθανό να αντικατοπτρίζεται και στη σεξουαλική σας ζωή. Αν αναρωτιέστε πώς να κάνετε το σεξ καλύτερο, η εστίαση στην οικειότητα είναι ένα από τα πιο κρίσιμα βήματα που πρέπει να κάνετε.

10 συμβουλές για το πώς να κάνετε καλύτερο σεξ για τις γυναίκες

1. Κάνε σεξ πιο συχνά

Υπάρχουν μερικά πράγματα που συμβαίνουν όταν κάνετε το σεξ προτεραιότητα στη σχέση σας.

Το πρώτο είναι ότι όσο περισσότερο κάνεις σεξ, τόσο περισσότερο θα το θέλεις. Δεύτερον, θα πρέπει να βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο.

Το σεξ είναι μια σωματική δραστηριότητα. Και όπως κάθε άλλη σωματική δραστηριότητα, πρέπει να εξασκηθείτε για να γίνετε καλύτεροι.

Για να βελτιώσετε το σεξ στο γάμο, πρέπει να το κάνετε σκόπιμα. Είναι μια από τις πιο ισχυρές συμβουλές για καλύτερο σεξ.

Όταν το κάνετε, ο σύντροφός σας θα αρχίσει να γνωρίζει περισσότερο το σώμα σας και εσείς θα αρχίσετε να γνωρίζετε το σώμα του συντρόφου σας. Από τη στιγμή που ξέρετε πώς να περιηγείστε ο ένας στο σώμα του άλλου και πώς να σπρώχνετε ο ένας τον άλλον πάνω από τον οργασμό, τότε το σεξ γίνεται εκπληκτικό.

2. Μιλήστε ανοιχτά και κάντε μια παραγωγική σεξουαλική συνομιλία

Το να μπορείτε να έχετε μια ανοιχτή, ειλικρινή συζήτηση για τη σεξουαλική σας ζωή είναι ζωτικής σημασίας. Αυτή είναι μια από τις πιο απλές συμβουλές για καλύτερο σεξ.

Το σεξ μπορεί να βελτιωθεί σε οποιαδήποτε σχέση, αλλά και οι δύο άνθρωποι πρέπει να εκφράσουν τις ανάγκες τους χωρίς ντροπή. Το να φωνάζεις τις ανάγκες είναι μία από τις βασικές συμβουλές για καλύτερο σεξ και μια ευτυχισμένη σχέση.

3. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να έχετε υπέροχη εμφάνιση και γεύση

Οι γυναίκες είναι γνωστό ότι απολαμβάνουν το στοματικό σεξ. Ωστόσο, ορισμένοι παράγοντες, όπως η άσχημη μυρωδιά και η γεύση ή μια μόλυνση, μπορεί να το κάνουν λιγότερο ευχάριστο για εσάς και τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να να έχετε υπέροχη μυρωδιά. Τότε, όταν το απολαμβάνουν, είναι πιθανό να νιώσετε πιο άνετα και να το απολαύσετε κι εσείς!

4. Ακούστε

Οι άντρες έχουν επίσης συγκεκριμένα πράγματα που τους αρέσουν και ακούγοντάς τα μπορεί να λύσει τα μισά προβλήματά σου. Αν αναρωτιέστε πώς να αποδώσετε καλύτερα στο κρεβάτι, η απάντηση βρίσκεται στον σύντροφό σας. Ακούστε τους για το τι τους αρέσει να κάνουν και τι τους αρέσει να τους κάνουν. Αυτό θα σας βοηθήσει να αισθάνονται ότι τους αγαπούν και τους εκτιμούν περισσότερο ανάμεσα στα σεντόνια.

5. Δημιουργήστε διάθεση

Καλή μουσική, κεριά με ωραία μυρωδιά, χαμηλά φώτα – όλα παίζουν για μια ευχάριστη οικειότητα! Δημιουργήστε μια διάθεση και θα δείτε ότι αισθάνεστε πιο σίγουροι, ερωτευμένοι και παθιασμένοι με το σεξ με τον σύντροφό σας. Όταν και οι δύο είστε σε αυτό, υπάρχει μικρή πιθανότητα κάτι να πάει στραβά.

6. Πειραματιστείτε με θέσεις

Πείτε στον σύντροφό σας ότι θέλετε να πειραματιστείτε με θέσεις και προσπαθήστε να βρείτε αυτή που είναι πιο διεγερτική για εσάς. Το να δοκιμάζεις νέες στάσεις μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ωραιοποιήσετε το σεξ.

7. Ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας αγγίζει παντού

Το άγγιγμα με ένα λιπαντικό όπως το λάδι μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της σεξουαλικής ορμής μιας γυναίκας. Ζητήστε από τον σύντροφό σας να αγγίξει το σώμα σας, ειδικά τα μέρη όπου σας αρέσει να σας αγγίζουν. Αυτό είναι πιθανό να σας ενεργοποιήσει και να το καταλάβετε καλύτερα.

8. Προσδιορίστε τις ανάγκες σας

Είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας στον σύντροφό σας. Ωστόσο, για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να τα αναγνωρίσετε. Το να γνωρίζετε τι θέλετε σεξουαλικά, σας βοηθά να το ζητήσετε και επίσης να απολαύσετε περισσότερο το σεξ. Έτσι, εάν θέλετε να είστε καλύτεροι στο σεξ, προσδιορίστε τις σεξουαλικές σας ανάγκες.

9. Αναλάβετε την ευθύνη

Μία από τις βασικές συμβουλές για καλύτερη σεξουαλική ζωή είναι να αναλάβεις και εσύ την ευθύνη. Μην περιμένετε να ξεκινήσει το σεξ ο σύντροφός σας, αλλά κάντε το μόνοι σας όποτε σας αρέσει. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό στο να θέλεις σεξ και να το ζητήσεις από τον σύντροφό σου. Οι περισσότεροι άνδρες βρίσκουν σέξι όταν οι γυναίκες αναλαμβάνουν την ευθύνη.

10. Μείνετε υγιείς

Το να παραμείνετε υγιείς είναι ένας από τους τρόπους για να είστε καλύτεροι στο σεξ. Όταν αισθάνεστε υγιείς και χαρούμενοι για το σώμα σας, είναι πιθανό να το δείχνετε και στην κρεβατοκάμαρα. Έτσι, βολευτείτε με το σώμα σας και προσπαθήστε να διατηρήσετε καλή σωματική και ψυχική υγεία για καλύτερο σεξ.

Επίλογος

Εκτός από αυτές τις συμβουλές που αναφέρθηκαν παραπάνω, μπορεί να υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι βελτίωσης του σεξ στο γάμο. Το σεξ είναι ένα ουσιαστικό συστατικό μιας ρομαντικής σχέσης και δεν είναι δύσκολο.

Το να γνωρίζετε τι σας αρέσει, να το πείτε στον σύντροφό σας και να διασφαλίσετε τη σεξουαλική συμβατότητα μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή και να κρατήσετε ζωντανή τη σπίθα μεταξύ σας.