Αγόρια δείτε πώς να κάνετε καλή εντύπωση στα κορίτσια

Μπορείτε σε μόνο 4 λεπτά ή ακόμα και σε μερικά δευτερόλεπτα να κάνετε μια καλή, πρώτη, εντύπωση στα κορίτσια. Ομοίως και τα κορίτσια στα αγόρια.

girl_and_boy_laughing_in_rain

Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο αλλά ευτυχώς, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να κάνετε μια καλή εντύπωση στα κορίτσια, που σας ενδιαφέρουν.

Φροντίστε να δείχνετε αυτοπεποίθηση και να έχετε μια χαλαρή στάση του σώματος σας, να είστε ευγενικοί και να κάνετε ερωτήσεις για να τα γνωρίσετε.

Μόλις βγείτε ραντεβού με μια κοπέλα, εντυπωσιάστε την βάζοντας την να κάνει κάτι διασκεδαστικό.

1. Να έχετε καλή εμφάνιση.

Αν και η εμφάνιση δεν είναι το παν, τα κορίτσια συχνά εντυπωσιάζονται από ένα άτομο που φαίνεται καθαρό και περιποιημένο. Φορέστε το αγαπημένο σας ρούχο που σας κάνει να νιώθετε ελκυστικοί και άνετοι (το ίδιο και τα κορίτσια). Αυτό θα σας δώσει μια επιπλέον τόνωση της αυτοπεποίθησης σας και θα σας βοηθήσει να φαίνεστε καλύτερα όταν μιλάτε με κορίτσια.

Να χαμογελάτε συχνά. Ένα γνήσιο χαμόγελο μεταδίδει δυναμική θετικότητα και φιλικότητα, και το χαμόγελο είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε τα κορίτσια να αισθάνονται ζεστά και άνετα. Φροντίστε να χαμογελάτε αλλά με φυσικό τρόπο, ενώ συζητάτε με ένα κορίτσι.

Να έχετε καλή στάση. Τίποτα δεν μεταδίδει αυτοπεποίθηση τόσο γρήγορα όσο η καλή στάση του σώματος. Καθίστε και σηκωθείτε όρθια όταν μιλάτε με κορίτσια, ώστε να σας αντιληφθούν ως άτομο με αυτοπεποίθηση.

Να έχετε οπτική επαφή. Όταν κάνεις οπτική επαφή με ένα κορίτσι, δείχνει ότι ενδιαφέρεσαι πραγματικά και ακούς. Τα κορίτσια συχνά εντυπωσιάζονται όταν το άτομο με το οποίο μιλάνε είναι συγκεντρωμένο και προσεκτικό. Αποφύγετε να κοιτάτε τον χώρο για άλλα άτομα ή να κοιτάτε το τηλέφωνό σας κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας.

Κρατήστε το σώμα σας χαλαρό. Τα κορίτσια μπορεί να μην ανταποκρίνονται καλά αν κουνιέστε συνεχώς ή κάνετε μεγάλες χειρονομίες με τα χέρια σας. Μείνετε σχετικά ακίνητοι και να έχετε καλό έλεγχο του σώματός σας για να στείλετε μήνυμα εμπιστοσύνης και ηρεμίας.

2. Μιλώντας με Κορίτσια.

Ξεκινήστε μια συζήτηση κάνοντας ένα μικρό αθώο κομπλιμέντο (όχι κάποιες συνηθισμένες κουβέντες), και συστηθείτε. Στη συνέχεια, αν η συζήτηση αρχίσει να σβήνει αφού συστηθείτε και οι δύο, δοκιμάστε να της κάνετε μια ερώτηση για τον εαυτό της.

Εάν φοράει ένα εντυπωσιακό σακίδιο πλάτης, θα μπορούσατε να πείτε: «Γεια σου, ήθελα απλώς να σας ενημερώσω ότι μου αρέσει πολύ το σακίδιό σας».

Να έχετε ένα ανάλαφρο χιούμορ. Είναι συνηθισμένο τα κορίτσια (και τα αγόρια) στην αρχή να αισθάνονται αμηχανία και μια μικρή ένταση. Χαλαρώστε την ένταση και κάντε την να νιώσει πιο χαλαρή κάνοντας ένα μικρό αστείο.

Εάν δεν είστε ιδιαίτερα χιουμοριστικό άτομο, μην αισθάνεστε ότι πρέπει να βγάλετε από μέσα σας ένα αστείο. Απλά μιλήστε της όπως θα κάνατε με έναν από τους φίλους σας.

Κάντε έξυπνες ερωτήσεις στα κορίτσια σχετικά με τις ιδιότητές τους, τα αγαπημένα τους θέματα στο σχολείο ή/και τις σχέσεις που έχουν με φίλους και μέλη της οικογένειας. Το να κάνετε τέτοιου είδους ερωτήσεις μπορεί να κάνει τα κορίτσια να σας δουν ως κάποιον που ενδιαφέρεται, στοχάζεται και μπορεί να σκέφτεται σε βαθύτερο επίπεδο.

Σκεφτείτε να ρωτήσετε: «Ποιο είναι το αγαπημένο σας βιβλίο; Και τι είναι αυτό που αγαπάς σε αυτό;» ή «Ποια είναι η αγαπημένη σου ανάμνηση;» Θα μπορούσατε επίσης να ρωτήσετε: «Τι σας αρέσει περισσότερο στην προσωπικότητά σας;»

Να είσαι ευγενικός. Οι κακοί τρόποι και η ασέβεια θα τρομάξουν γρήγορα τα κορίτσια. Τα κορίτσια δεν εντυπωσιάζονται από την αλαζονεία ή την απερισκεψία, γι’ αυτό φροντίστε να είστε ευγενικοί και ευγενικοί με αυτά και με όλους γύρω τους ενώ αλληλεπιδράτε μαζί τους.

Εάν μιλάτε με ένα κορίτσι και ένας φίλος σας (ή έχετε μια κλήση στο κινητό) σας διακόπτει και σας κάνει μια ερώτηση, πείτε στο κορίτσι «Συγγνώμη. Συγγνώμη για ένα δευτερόλεπτο», και ρώτησε ευγενικά τον φίλο σου αν μπορείς να τους βρεις αργότερα για να μιλήσεις.

Πριν κάνετε μια προσωπική ερώτηση σε ένα κορίτσι, ξεκινήστε με το «Αν δεν σας πειράζει να ρωτήσω…»

Εάν και οι δύο περπατάτε σε ένα κτίριο ή δωμάτιο μαζί ενώ μιλάτε, κρατήστε την πόρτα ανοιχτή για το κορίτσι.

Να είστε γνήσιοι. Ενώ μιλάτε με μια κοπέλα, μην συμφωνείτε με όλα όσα λέει για να την ευχαριστήσετε. Να είστε ειλικρινείς και να μείνετε πιστοί στον εαυτό σας καθώς αλληλεπιδράτε μαζί της. Αν συμφωνείτε, τότε θα της πείτε ότι συμφωνείτε. Εάν δεν το κάνετε, τότε εξηγήστε της με σεβασμό πώς το βλέπετε διαφορετικά. Πιθανότατα θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια και την ταπεινή σας αυτοπεποίθηση. [14]

Εάν προκύψει κάτι σοβαρό ή βαρύ, όπως η θρησκεία ή μια ιδεολογία, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εκφράσετε τη γνώμη σας με σεβασμό. Εάν ένα κορίτσι με το οποίο μιλάτε λέει ότι έχει μεγαλώσει και πηγαίνει στην εκκλησία κάθε Κυριακή, αλλά δεν πιστεύετε εσείς στον Θεό, δοκιμάστε να πείτε κάτι σαν, «Η οικογένειά μου δεν έχει πάει ποτέ στην εκκλησία, αλλά είναι ωραίο που η θρησκεία σας είναι τόσο μεγάλη. Μέρος της ζωής σου».

Συνεχίστε τη συνομιλία. Δεν μπορούμε να πούμε πού ακριβώς θα πάει η συζήτηση εκ των προτέρων, και δεν έχει μεγάλη σημασία όταν ξεκινήσει, εφόσον δεν υπάρχουν πολλές αμήχανες σιωπές. Φροντίστε να μείνετε με τη ροή της συζήτησης, ώστε να αισθάνεται ομαλή και άνετη και για τους δύο.

Αν μόλις μιλήσατε για το ποιες ταινίες κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στις αίθουσες και σας αναφέρει αγαπημένες της κωμωδίες, συνεχίστε τη συζήτηση λέγοντας: «Α, αλήθεια; Ποιες είναι μερικές από τις αγαπημένες σας κωμωδίες;»

Αν φαίνεται να βαριέται, δοκιμάστε να αλλάξετε θέμα ή/και να της κάνετε μια ερώτηση όπως, «Λοιπόν, τι κάνετε το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο; Έχετε κανένα διασκεδαστικό σχέδιο;»

Προσπαθήστε να μην μιλάτε συνέχεια. Τα κορίτσια μπορεί να σας εκλάβουν ως εγωιστή αν μιλάτε πολύ για τον εαυτό σας και μπορεί να είναι άβολο αν δεν λέτε καθόλου πολλά. Είναι απολύτως εντάξει αυτή να μιλάει λίγο περισσότερο από εσάς ή το αντίστροφο, αλλά η συζήτηση δεν πρέπει να μοιάζει με μονόλογο.

Μιλήστε για πολλά θέματα. Ενώ μιλάτε, προσπαθήστε να αναφέρετε μερικά διαφορετικά θέματα αντί να μιλάτε μόνο για τη δουλειά ή μόνο για την αγαπημένη σας αθλητική ομάδα όλη την ώρα. Αυτό θα κάνει τη συζήτηση να αισθάνεται πολύ πιο ισορροπημένη και ρευστή.

Αφήστε τη συζήτηση μετά από λίγο. Μετά από λίγα λεπτά ομιλίας, η συζήτηση μπορεί να επιβραδυνθεί λίγο. Αυτή τη στιγμή είναι απολύτως κατάλληληο να δικαιολογηθείς και να πας να χαιρετήσεις έναν φίλο ή να κάνεις κάτι άλλο. Αυτό δείχνει στα κορίτσια ότι δεν είστε πολύ προσκολλημένοι και μπορεί να τους κάνει να σας βλέπουν ως ελκυστικά μυστηριώδη.

Προσπαθήστε να πείτε: «Λοιπόν, το να σου μιλάω ήταν υπέροχο. Θα πάω να πω ένα γεια στον φίλο μου, και θα σας μιλήσω σε λίγο. Εντάξε;”

Εάν η συζήτηση πήγε πολύ καλά, ζητήστε από την κοπέλα τον αριθμό τηλεφώνου της προτού φύγετε. Πείτε, «Πρέπει να φύγω, αλλά μου άρεσε πολύ η συνομιλία μας. Αν θέλεις να μου δώσεις τον αριθμό σου, ίσως θα μπορούσα να σου στείλω μήνυμα και να συναντηθούμε κάποια στιγμή».

3. Κάνοντας καλή εντύπωση σε ένα ραντεβού

Επιλέξτε μια δραστηριότητα που απαιτεί κάποια εστίαση από αυτήν. Ένα φανταχτερό ραντεβού για δείπνο μπορεί να ασκήσει υπερβολική πίεση και στους δύο σας για να διατηρήσετε τη συζήτηση ομαλά. Αν θέλετε να κάνετε καλή εντύπωση, σκεφτείτε να παίξετε μίνι γκολφ, να πάτε να δείτε μια ταινία ή να πάτε σε μια συναυλία.

Είναι επίσης καλή ιδέα να επιλέξετε μια δραστηριότητα που ξέρετε ότι το κορίτσι θα απολαύσει με βάση προηγούμενες συζητήσεις.

Προσκαλέστε ένα κορίτσι να βγείτε με ένα χαλαρό τρόπο, πριν της πείτε ότι σας αρέσει. Οι ειδικοί προτείνουν: «Το να πεις σε ένα κορίτσι ότι σου αρέσει είναι πάντα λίγο επικίνδυνο. Ξεκινήστε ζητώντας της να κάνει κάτι απλό, όπως να πάρει καφέ. Αν πει ναι, μάλλον υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν χρειάζεται να πείτε «μου αρέσεις πολύ» μέχρι να βγεις αρκετές φορές. Η αρχική σας πρόσκληση μπορεί να είναι αρκετά περιστασιακή».

Εκπλήξτε την με ένα μικρό δώρο αν την γνωρίζετε ήδη. Δεν είναι κακό να πάρεις σε ένα ραντεβού ένα απλό τριαντάφυλλο ή ένα μικρό γλυκό δώρο. Θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό αν της πάρεις κάτι μοναδικό που ξέρεις ότι θα της αρέσει, όπως το αγαπημένο της γλυκάκι. Αυτό δείχνει ότι τη νοιάζεσαι και την προσέχεις.

Να είστε ευγενικοί με τους γύρω σας. Μπορεί να γνωρίζετε ήδη ότι το κορίτσι σας θέλει να της συμπεριφέρεστε με καλοσύνη και σεβασμό. Ωστόσο, το πώς συμπεριφέρεστε στους άλλους μπορεί επίσης να επηρεάσει σημαντικά το πώς σας βλέπει. Φροντίστε να πείτε «συγγνώμη» εάν πέσετε σε κάποιον ενώ περπατάτε στο δρόμο με το κορίτσι του ραντεβού σας και θυμηθείτε να πείτε «παρακαλώ» και «ευχαριστώ» στον σερβιτόρο στο εστιατόριο στο οποίο την πηγαίνετε.

Η καλοσύνη δεν πρέπει να σταματά στους γύρω σας. Μην κουτσομπολεύετε ή λέτε άσχημα πράγματα για τον πρώην σας, τα μέλη της οικογένειάς σας, τους φίλους σας ή οποιονδήποτε άλλον. Τα λόγια μίσους μπορεί να την κάνουν να αμφισβητήσει τον χαρακτήρα σας.

Ομοίως, να είστε προσεκτικοί με τις βρισιές.

Κάντε της απλές ερωτήσεις για τον εαυτό της. Από νωρίς στο ραντεβού, κάντε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν που είναι εύκολες και οικείες, ώστε να νιώσει άνετα. Αυτό θα αποτρέψει την αμηχανία βοηθώντας να ξεκινήσει η συζήτηση και μπορεί επίσης να δημιουργήσει το έδαφος για πιο προσωπικές ερωτήσεις αργότερα. [22]

Κάντε ερωτήσεις όπως, “Ποιο είναι το αγαπημένο σας μάθημα στο σχολείο;” ή «Έζησες εδώ όλη σου τη ζωή;»

Ακούστε τι λέει. Τα περισσότερα κορίτσια εκτιμούν πραγματικά την αμέριστη προσοχή γιατί τα κάνει να νιώθουν ότι έχουν αξία. Κλείστε το τηλέφωνό σας ή κρατήστε το στην τσέπη σας όσο είστε στο ραντεβού και ανοίξτε το μόνο όταν απομακρυνθεί για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Ενώ μιλάει, διατηρήστε οπτική επαφή και γνέφετε κάθε τόσο για να της δείξετε ότι την ακούτε.

Θα εντυπωσιαστεί ακόμη περισσότερο εάν μέρες ή εβδομάδες αργότερα, κάτι που είπε στο ραντεβού επανέλθει στη συζήτηση και θυμηθείτε τι είπε.

Εάν πρέπει να κρατήσετε το τηλέφωνό σας ενεργοποιημένο για λόγους εργασίας ή οικογενειακής ασθένειας, ενημερώστε την έγκαιρα και βάλτε το σε λειτουργία δόνησης.

Φλέρταρε μαζί της αν τα πράγματα πάνε καλά. Εάν η συζήτηση κυλά με φυσικό τρόπο και νιώθετε μια ισχυρή σύνδεση με το κορίτσι του ραντεβού σας, ίσως είναι καλή ιδέα να φλερτάρετε λίγο. Ενσωματώστε μερικά αβλαβή πειράγματα στον διάλογο ή/και απλώστε το χέρι και αγγίξτε για λίγο το χέρι ή το μπράτσο της κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, εάν σας φαίνεται φυσικό.

Διαβάστε τη γλώσσα του σώματός της. Εάν τα πόδια και τα χέρια της είναι σταυρωμένα ή/και δεν σας κοιτάζει πολύ στα μάτια, μπορεί να μην θέλει να την αγγίξετε.

Πρόσεχε πώς την πειράζεις. Κάποια κορίτσια είναι πιο ευαίσθητα από άλλα. Για παράδειγμα, αν χύσει το ποτό της στο τραπέζι και δείτε το πρόσωπό της να κοκκινίζει από την αμηχανία, μην την πειράζετε. Εναλλακτικά, αν αρχίσει να γελάει, μπορείτε να χαμογελάσετε και να πείτε «καλή δουλειά», ενώ τη βοηθάτε να το καθαρίσει.

Να είστε δυναμικοί στη συνέχεια σχετικά με το ότι θέλετε και άλλο ραντεβού. Εάν μετά το πέρας του ραντεβού ξέρετε ότι θα θέλατε να την ξαναδείτε, μην χάνετε καθόλου χρόνο για να είστε ευχάριστοι. Τηλεφώνησέ της εκείνο το βράδυ ή την επόμενη μέρα, πες της ότι πέρασες υπέροχα και ρώτα την σε άλλο ραντεβού. Πιθανότατα θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια και τη σιγουριά σας.

Εάν λέει «όχι ευχαριστώ» ή δεν φαίνεται να προσπαθεί να κρατήσει επαφή μαζί σας μετά το ραντεβού, είναι μάλλον καλύτερο να μην προχωρήσετε. Προσπαθήστε να μην της στέλνετε πια μηνύματα ή να της τηλεφωνείτε και αφιερώστε χρόνο κάνοντας δραστηριότητες που αγαπάτε με τους δικούς σας φίλους ή την οικογένειά σας.