Συμπεριφορές μιας γυναίκας όταν είναι ειλικρινά ερωτευμένη

Υπάρχει μια σαφής διάκριση μεταξύ μιας γυναίκας που είναι πραγματικά ερωτευμένη και μιας γυναίκας που απλώς περνάει τον χρόνο της. Αυτή η διαφορά έγκειται στα πρότυπα συμπεριφοράς. Μια ερωτευμένη γυναίκα θα εκδηλώσει φυσικά ορισμένες συμπεριφορές που είναι ελάχιστα αντιληπτές, αλλά είναι πολύ χαρακτηριστικές.

woman11

1) Σας ακούει προσεκτικά – που είναι μια υποτιμημένη πτυχή της αγάπης που συχνά περνά απαρατήρητη – η ενεργητική ακρόαση.

Αλλά να θυμάστε, δεν πρόκειται απλώς για το ότι είναι μια πράξη ευγενική ή φιλική. Πρόκειται για ένα βαθύ, σταθερό ενδιαφέρον για το ποιοι είστε και τι έχετε να πείτε, το οποίο είναι ένας πραγματικός δείκτης αγάπης.

2) Σε περιλαμβάνει στα μελλοντικά της σχέδια.

Μια γυναίκα που είναι ειλικρινά ερωτευμένη μαζί σας θα μιλήσει συχνά για σχέδια που περιλαμβάνουν και τους δύο σας. Το ενδιαφέρον είναι να μην λέει «εγώ», αντίθετα να λέει «εμείς».

3) Ξεφεύγει από τις ασχολίες της ή την δουλειά της για να ασχοληθεί με σένα

Είτε ετοιμάζει το αγαπημένο σας γεύμα μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, οπότε αφιερώνει χρόνο στο πολυάσχολο πρόγραμμά της για να είναι εκεί για εσάς, είτε απλώς κάνει μικρά πράγματα που ξέρει ότι θα σας κάνουν να χαμογελάσετε – όλα αυτά είναι σημάδια της γνήσιας στοργής της.

Οι μελέτες έχουν δείξει ότι οι ερωτευμένοι είναι πιο πιθανό να επιδίδονται σε αλτρουιστικές συμπεριφορές, θυσιάζοντας πρόθυμα τις δικές τους ανάγκες προς όφελος του συντρόφου τους.

4) Σου ανοίγεται

Μοιράζεται προσωπικές ιστορίες της, όνειρα, φόβους και ανασφάλειες, κάτι που απαιτεί υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης και ευπάθειας. Αν μια γυναίκα είναι βαθιά ερωτευμένη μαζί σου, θα σε αφήσει στον κόσμο της. Γιατί ξέρει ότι θα την καταλάβετε και θα την υποστηρίξετε.

5) Δείχνει εκτίμηση για εσάς

Η αγάπη δεν αφορά μεγάλες χειρονομίες και σαρωτικές δηλώσεις. Μερικές φορές, πρόκειται για τις μικρές, εγκάρδιες εκφράσεις εκτίμησης που κάνουν τη διαφορά. Μια ερωτευμένη γυναίκα θα παρατηρήσει και θα εκτιμήσει τα μικρά πράγματα που κάνετε – την καλοσύνη σας, τη στοχαστικότητα σας, τις προσπάθειές σας. Θα σε ευχαριστήσει που είσαι εκεί για εκείνη, που την έκανες να γελάσει.

6) Υποστηρίζει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου

Όταν κάποιος σε αγαπά, γίνεται ο μεγαλύτερος cheerleader σου. Στέκονται στο πλευρό σου, πιστεύοντας στις δυνατότητές σου ακόμα κι όταν εσύ ο ίδιος αμφιβάλλεις. Θα σας ενθαρρύνει, θα σας υποστηρίξει και θα είναι δίπλα σας καθώς επιδιώκετε κάποιους στόχους.

Έτσι, αν είναι εκεί για να σας επευφημεί, να μοιράζεται τον ενθουσιασμό και τους φόβους σας, είναι σαφές σημάδι ότι η αγάπη της για εσάς είναι γνήσια.

7) Σέβεται τον προσωπικό σας χώρο και την ανεξαρτησία σας

Μια ερωτευμένη γυναίκα θα θέλει να περάσει χρόνο μαζί σας, αλλά θα σεβαστεί και την ανάγκη σας για προσωπικό χώρο. Δεν θα προσπαθήσει να σας ελέγξει ή να εισβάλει στον προσωπικό σας χώρο.

Αντίθετα, θα σου δώσει την ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου, να επιδιώκεις τα ενδιαφέροντά σου και να περνάς χρόνο με τους φίλους σου.

Οι πράξεις της ταιριάζουν με τα λόγια της

Δεν θα σου πει απλώς ότι σε αγαπάει, θα το δείξει και στις πράξεις της. Θα ακολουθήσει τις υποσχέσεις της, θα εμφανιστεί όταν τη χρειαστείτε και θα κάνει προσπάθειες για να καλλιεργήσει τη σχέση. Δεν θα σας αφήσει να μαντέψετε για τα συναισθήματά της, αλλά θα φροντίσει να ξέρετε πού βρίσκεστε μαζί της.