5 φίλες που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα

Sex_and_the_City1 Δεν μπορούμε να τα ζητάμε όλα από έναν άνθρωπο. Αυτοί είναι οι 5 τύποι που χρειαζόμαστε

Σκέψου τις 5 καλύτερες φίλες σου. Μοιάζουν μεταξύ τους ή διαφέρουν εντελώς η μία από την άλλη; Τώρα σκέψου τις εμπειρίες και τη σχέση που έχεις με την καθεμιά ξεχωριστά. Για παράδειγμα, μπορεί να υπήρξαν στιγμές που θα ήθελες να ζήσεις κάτι ριψοκίνδυνο, ή να περάσεις χρόνο συζητώντας τους προβληματισμούς σου με κάποιον. Επειδή δεν μπορεί μία φίλη να καλύπτει όλες τις ανάγκες (ούτε εμείς θα μπορούσαμε) χρειαζόμαστε 5 διαφορετικούς τύπους φιλενάδων.

  • Miranda Η φίλη που θα σου πει την αλήθεια

Όταν θα της ζητήσεις την συμβουλή της, δεν θα κρυφτεί πίσω από πρέπει και δήθεν, ούτε θα σου γλυκάνει το χάπι. Χωρίς βλακείες, ακούς αυτό που πρέπει όσο και αν πονάει!

 

 

 

 

 

  • Sarah_J_Parker Η φίλη- μαμά

Η φίλη που νοιάζεται τι κάνεις, που θα σου φέρει σούπα και αντιπυρετικά όταν αρρωστήσεις, αυτή που θα σε πάρει αγκαλιά να κλάψεις και θα σου πει ότι όλα θα πάνε καλά. Η φίλη με την ατέλειωτη προσφορά υποστήριξης, αγάπης, και επιβεβαίωσης. Όπως η μαμά δηλαδή.

 

 

 

 

 

  • sex_and_the_city Το party-girl

Είναι η φίλη που θα μετατρέψει την κάθε εμπειρία σας σε περιπέτεια! Ακόμα και να ξεκινήσετε για ένα απλό γεύμα, με αυτήν θα καταλήξετε πάνω στο μπαρ να χορεύετε και να πίνετε σφηνάκια ή στην διπλανή χώρα να ψάχνετε να βρείτε τον δρόμο της επιστροφής. 

 

 

.

 

 

  • Kristin_Davis Η φίλη- «χαρά της ζωής»

Θα είναι πάντα εκεί να σου θυμίζει πόσο καλή είσαι σε ότι κάνεις, θα σε στηρίζει σε κάθε σου προσπάθεια, θα σε κινητοποιεί να πετύχεις τον στόχο σου! Πάντα θα σου θυμίζει τα θετικά σου σημεία και θα επευφημεί τις επιτυχίες σου, αλλά θα βρίσκει θετικά και στην αποτυχία σου. Πάντα υπάρχει η θετική πλευρά της ζωής!

 

 

 

 

  • Monica Η οργανωμένη φίλη

Κι ενώ εσύ έχεις χάσει κάθε επαφή με τον κόσμο (γιατί έμεινες για 3 εβδομάδες μέσα κλεισμένη μετά τον χωρισμό σου, καταβροχθίζοντας όλα τα junk food της περιοχής), αυτή θα είναι εκεί για να σου προτείνει τον καλύτερο ψυχολόγο, τον πιο αποτελεσματικό διατροφολόγο για να πάρεις τα πάνω σου. Οι διασυνδέσεις της θα σε κάνουν να αισθανθείς άλλος άνθρωπος, μπορεί να σε κάνουν και να ερωτευθείς, όπως και να έχει όμως θα σου αποκαταστήσουν την πίστη στις ανθρώπινες σχέσεις και φιλίες.

 

 

 

 

Πηγή    Σοφία Εφραιμίδου, ψυχολόγος υγείας