5 ενδείξεις αποξένωσης με το σύντροφό σας

Και μια απλή σύγκριση με το παρελθόν, αρκεί για να σας «χτυπήσει» το καμπανάκι. Πάμε να δούμε όμως πιο συγκεκριμένα πώς θα καταλάβετε ότι ο γάμος σας περνάει κρίση:

signs-of-a-bad-relationship

  • Μέχρι κάποια στιγμή στον έγγαμο βίο σας είχατε καταφέρει να έχετε αρκετές στιγμές ανεμελιάς με το σύντροφό σας στην καθημερινότητάς σας, όσο κι αν ήσασταν κουρασμένοι από τη δουλειά. Τώρα αυτό φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός…
  • Παλιότερα συνηθίζατε να κάνετε συζητήσεις επί παντός επιστητού. Πόσες και πόσες φορές δεν πέρναγαν αρκετές ώρες χωρίς να καταλάβετε πώς; Τώρα η μεταξύ σας σχέση περιορίζεται σε συγκεκριμένη γκάμα θεμάτων, συν τα νέα της ημέρας. Λες και ξαφνικά δεν έχετε τι να πείτε!
  • Η ερωτική σας επιθυμία έχει πέσει υπό το μηδέν. Εντάξει, μπορεί τα πολλά χρόνια γάμου να παίζουν το ρόλο τους στη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών, όμως από αυτό το σημείο μέχρι να κοντεύετε να ξεχάσετε πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε σεξ με το σύντροφό σας, υπάρχει διαφορά.
  • Απλές, καθημερινές συνήθειες που είχατε στο καθημερινό σας ρεπερτόριο με το σύντροφό σας πλέον εκλείπουν όλο και περισσότερο. Πρωινό καφέ σπάνια πίνετε μαζί κι ας δουλεύετε ίδιες ώρες, άλλες ώρες τρώει ο ένας, άλλες ο άλλος, τηλεόραση δε βλέπετε σχεδόν ποτέ μαζί. Ακόμα και σε αυτά υπάρχει διαφορά προς το χειρότερο.
  • Στις σπάνιες φορές που βγαίνετε οι δυο σας, την περισσότερη ώρα θα την περάσετε αμίλητοι και όταν βρείτε κάτι να πείτε, συνήθως καταλήγετε σε καυγά.

mpwxuYrΑν διαπιστώσετε ότι κάποιες από τις παραπάνω ενδείξεις αφορούν και το δικό σας γάμο, καλό είναι να σηκώσετε τα μανίκια από κοινού με το σύντροφό σας για να επιστρέψετε στις ευτυχισμένες μέρες του παρελθόντος όσο είναι ακόμα καιρός!

Πηγή