Κερδίστε χρήματα με τις φωτογραφίες του ταξιδιού

Κανείς δεν φαντάζεται ότι υπάρχει τρόπος να κερδίσει κάποιος χρήματα ταξιδεύοντας; Και όμως  υπάρχουν εφαρμογές, όπως η Foap, που τον βοηθούν να κερδίσει έστω και λίγα χρήματα. Τι είναι το app Foap; Είναι ένα application μέσω το οποίου μπορούν και ταξιδιώτες και όχι μόνο να ανεβάζουν και να πωλούν φωτογραφίες τους.

fotography-mobile

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος που έχει το κινητό μας στα ταξίδια μας πλέον είναι μεγάλος. Οι φωτογραφίες που βγάζουμε πλέον μέσω αυτών είναι πολύ περισσότερες από ότι αυτές που τυχόν θα τραβήξει κανείς με την κάμερα του. Έτσι, λοιπόν μια σουηδική εταιρία σκέφτηκε να φτιάξει μια πλατφόρμα μέσω της οποίας οι ταλαντούχοι φωτογράφοι μπορούν να πωλήσουν τις φωτογραφία τους, προς 10 δολάρια.

mountainΤο κέρδος αυτό μετά μοιράζεται από μισό (50/50) στον φωτογράφο και την Foap. Μπορεί να είναι χαμηλό το τελικό κέρδος, αλλά δεν είναι κι άσχημο. Ειδικά αν σκεφτείτε πως σε άλλες υπηρεσίες το κέρδος είναι μηδενικό. Υπάρχουν όμως και προϋποθέσεις για τις εικόνες που ανεβαίνουν. Θα πρέπει πρώτα να πάρουν έγκριση καταλληλότητας από του υπεύθυνους της εταιρίας, βλέποντας αν πληροί τους κανονισμούς της.