Οι 5 λόγοι που οδηγούν τον άντρα σε μια άλλη γυναίκα

Το αιώνιο πρόβλημα της γυναίκας όταν κάνει μία σχέση είναι αν την απατά ο σύντροφός της και αν έγινε η “ζημιά”, για ποιο λόγο. Εμείς σας παρουσιάζουμε τους πέντε πιο πιθανούς λόγους.

apistia

Επιβεβαίωση
Λένε για τις γυναίκες ότι έχουν ανάγκη από επιβεβαίωση αλλά και οι άντρες έχουν ακριβώς την ίδια ανάγκη. Μην σου πω πως όσο μεγαλώνουν περισσότερο την αναζητούν. Οι περισσότεροι άντρες θεωρούν ότι το να πηγαίνουν μόνο με την σύντροφό τους είναι ένδειξη αδυναμίας ή πως δεν είναι “άντρες”.

Για να το πει στους φίλους του
Με όσες περισσότερες έχεις πάει τόσο καλύτερος είσαι και τόσο πιο μάγκας θεωρείσαι από τους φίλους σου. Είναι ένα γεγονός για το οποίο θα σε θαυμάσουν, θα πουν τι σπουδαίο φίλο έχουν κτλ. Δεν υπάρχει περίπτωση να απατήσεις την κοπέλα σου και να μην το μάθουν αμέσως οι φίλοι σου! Είναι κατορθωμα και πρέπει και να το μάθουν και οι πέτρες.

Δεν είναι πια ικανοποιημένος από τη σύντροφό του
Πολλοί παντρεμένοι άντρες δηλώνουν ότι πηγαίνουν με κάποια άλλη επειδή η γυναίκα τους πλέον δεν τους ελκύει όσο παλιά η σύζυγός τους. Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες λόγω εγκυμοσύνης ή αυξημένων ευθυνών παραμελούν συχνά τον εαυτό τους. Φρόντισε, λοιπόν,να την βοηθάς και να της δίνεις εναύσματα και κίνητρα ώστε να παραμένει όμορφη και θελκτική. Δείχνε της ότι την θέλεις και ότι δεν την θεωρείς δεδομένη. Το θέμα είναι ότι κανένας παντρεμένος ούτε δεσμευμένος άντρας δεν αποφασίζει να χωρίσει αλλά παραμένει στην σιγουριά του κάνοντας την σύντροφό του τάρανδο!!!

Δυσκολεύεται να αυτοσυγκρατηθεί
Πολλές φορές ακούς ένα άντρα να λέει “δεν φταίω, μου κόλλησε, παρασύρθηκα…” Είναι κατανοητό ότι λειτουργούνε σαν τους πεινασμένους που ψάχνουν απεγνωσμένα κάτι για να ικανοποιήσουν την όρεξή τους.

Βλακεία
Εδώ ανήκουν αυτοί που λένε “ήταν ανοησία αυτό που έκανα”. Τα ρίχνουν στη φύση τους, πληγώνοντας συνεχώς τις συντρόφους, τις γυναίκες και αργότερα τις μητέρες των παιδιών τους.

Πηγή