16 τρόποι και tips για να γίνεται πιο ελκυστικοί στις γυναίκες

Το να είσαι πιο ελκυστικός άντρας δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις. Ακόμα κι αν δεν είστε ευλογημένοι με τα πιο σέξι γονίδια, μην ανησυχείτε. Με μερικές συμβουλές και tips που υποστηρίζονται από την επιστήμη, μπορείτε να είστε η καλύτερη, και η πιο ελκυστική έκδοση του εαυτού σας.

AttractiveMan

 

1. Αφήστε μία μέτρια και επιμελημένη γενειάδα. Μία μελέτη του 2013 διαπίστωσε ότι, στις γυναίκες, οι πιο σέξι άνδρες είναι εκείνοι που έχουν γένια. Αυτά συσχετίζονται όχι μόνο με την ωριμότητα και την αρρενωπότητα, αλλά και με την κυριαρχία.

2. Φορέστε γυαλιά ηλίου. Πρώτα απ ‘όλα, τα γυαλιά ηλίου σας κάνουν μυστηριώδη, που είναι πάντα σέξι. Επιπλέον, τα γυαλιά ηλίου καλύπτουν επίσης οποιαδήποτε ασυμμετρία του προσώπου, η οποία σας κάνει επίσης αμέσως πιο ζεστό, καθώς η συμμετρία του προσώπου είναι σημαντική.

3. Υψώστε το πηγούνι σας και γείρετε λίγο το πρόσωπο σας. Οι γυναίκες βρίσκουν δευτερογενή χαρακτηριστικά, όπως μια μεγάλη οσφυϊκή χώρα και καθορισμένα ζυγωματικά οστά, εξαιρετικά σέξι στους άνδρες, επειδή δείχνουν γενετική ισχύ, υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης και, κατά συνέπεια, αρρενωπότητα, πιο κυρίαρχοι, και τα δύο σας κάνουν να φαίνεστε ζεστοί, ζεστοί, ζεστοί.

4. Να συνοδεύεστε από φίλους. Ο λόγος; Κάτι που ονομάζεται «Cheerleader Effect», το οποίο είναι το ψυχολογικό φαινόμενο όπου οι άνθρωποι φαίνονται πιο ελκυστικοί όταν βρίσκονται σε ομάδες, απλώς και μόνο επειδή βλέποντας μια ομάδα προσώπων αντί για ένα απλώς εξαλείφει κάθε ασχήμια που μπορεί να έχει ή όχι, και σχηματίζει μια μέση ζεστασιά για την ομάδα.

5. Κάντε την να γελάσει. Οι γυναίκες αγαπούν τους άνδρες που μπορούν να τις κάνουν να γελούν. Δείχνει εμπιστοσύνη. Εκτιμούν πραγματικά την αίσθηση του χιούμορ του συντρόφου τους και την ικανότητά τους να τους κάνουν να γελούν.

6. Να χαμογελάτε. Αφήστε ένα χαμόγελο να απλώνεται αργά στα πρόσωπά σας

7. Να παίζετε κιθάρα. Οι γυναίκες έχουν περισσότερες από τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να δώσουν το τηλέφωνο τους σε έναν άνδρα που κρατά κιθάρα παρά σε έναν που κρατά μια αθλητική τσάντα.

8. Αν θέλετε να είστε ελκυστικός άντρας, μιλήστε με ευθύτητα. Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να προσελκύονται σε έναν άνδρα εάν πλησιάζει κανονικά και ρωτάει απλά: «Γεια σας, φαίνεστε υπέροχα απόψε. Ποιο είναι το όνομά σου;”

9. Να έχετε ένα σκυλί. Τέσσερις ξεχωριστές μελέτες έδειξαν ότι είναι πιο πιθανό να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των γυναικών έχοντας ένα σκυλί.

10. Να έχετε ανοικτή και όχι κλειστή τη στάση του σώματος σας – που σημαίνει ότι τα πόδια απλώνονται και τα χέρια τεντωμένα – θεωρούνται πιο ελκυστικοί από αυτούς που δεν το κάνουν. Κάτι που πρέπει να θυμάστε.

11. Κάντε εθελοντική εργασία. Μελέτη διαπίστωσε ότι οι γυναίκες τους βρίσκουν πιο συμπαθητικούς πιο σέξι και πιο επιθυμητούς για μακροχρόνιες σχέσεις.

12. Περπατήστε με αυτοπεποίθηση. Εκτός από το να είσαστε υπερήφανοι, ένα άλλο φυσικό πράγμα που πρέπει να τελειοποιήσεις είναι η στάση σας, γιατί οι γυναίκες αγαπούν έναν άντρα που φαίνεται να έχει αυτοπεποίθηση, στέκεται με αυτοπεποίθηση και περπατά με αυτοπεποίθηση. Η αυτοπεποίθηση είναι, τελικά, ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν οι άνθρωποι για εσάς.

Οι με αυτοπεποίθηση άνθρωποι δεν βιάζονται, αλλά να περπατάνε σαν να ξέρουν τι κάνουν και πού πηγαίνουν.

13. Φορέστε κολώνια. Έτσι οι άντρες έχουν υψηλότερη αυτοπεποίθηση και νιώθουν πιο ελκυστικοί. Οι γυναίκες τους αξιολογούν ως πιο σέξι και πιο ελκυστικούς από εκείνους που δεν το φορούν.

14. Χαμογελάτε. Το χαμόγελο και η ελκυστικότητα συμβαδίζουν.

15. Κάντε ερωτήσεις. Οι ερωτήσεις είναι ένας τρόπος να δείξετε ενδιαφέρον για το άλλο άτομο.

16. Να μιλάτε πιο αργά. και να λέτε το όνομά της όταν απευθύνεστε στην άλλη.