Πώς ξέρετε πότε η ζωή σας είναι καλή;

Η σύντομη απάντηση είναι ότι ζεις μία καλή ζωή όταν ο τρόπος της ζωής σου δεν είναι απλά ο μέσος όρος του κόσμου, αλλά είναι εξελιγμένος πέρα ​​από το κανονικό και πέρα ​​από το μέτριο επίπεδο. Μπορεί όμως κάποιος να πει ότι ζει μια καλή ζωή όταν επιτυγχάνονται οι ακόλουθες προϋποθέσεις.

Life Is Good

1. Όταν κάποιος δεν περιορίζεται από τις απόψεις της κοινωνίας ή της πλειοψηφίας των ανθρώπων, την έγκριση τους ή τις αρνητικές επιρροές. Και όταν κάποιος είναι απαλλαγμένος από το να ζει στο παρελθόν ή να επηρεάζεται από τις τρέχουσες συνθήκες ζωής του.

2. Όταν κάποιος ανακαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα, και τον αληθινό σκοπό της ζωής του. Όταν κάποιος ζει μια ζωή που ωθείται να εκπληρώσει το όραμα, τα όνειρα, το πάθος και το σχέδιο που έχει για τη ζωή του.

3. Όταν κάποιος συνεχίζει να μαθαίνει, αποκτά κατανόηση και σοφία, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να μεγαλώνει, να μεγιστοποιείται το δυναμικό του και να αναπτύσσεται μια στάση αριστείας.

4. Όταν κάποιος υπηρετεί και συμβάλλει θετικά στη ζωή των άλλων ανθρώπων.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω,

Θα έχετε μια νέα εξελιγμένη προοπτική (η οποία θα οδηγήσει στις αρετές της υπομονής, του αυτοελέγχου, της αυτοδιέγερσης, της συνέπειας, της άνευ όρων φροντίδας για τους άλλους και της άνευ όρων αγάπης για τους άλλους).

Μια νέα θετική στάση · παράξενη εμπνευσμένη συμπεριφορά. ενδυναμωτικές συνήθειες πειθαρχία και αναμφισβήτητο χαρακτήρα.

Θα έχετε φτάσει δε σε μια ζωή με νόημα, εκπλήρωσης, εσωτερικής ειρήνης, χαράς, αγάπης και πραγματικής επιτυχίας.

Θα έχετε στενές, αγαπημένες σχέσεις με τους ανθρώπους με τους οποίους ζει και με τον Θεό.

Και όπως λέει ο Bertrand Russell «Η καλή ζωή είναι εμπνευσμένη από την αγάπη και καθοδηγείται από τη γνώση».

Ενώ όπως λέει και ο Αμερικανός ακτιβιστής Ziad Abdelnour:

“Η ζωή είναι σαν μια κάμερα. Επικεντρωθείτε σε ό, τι είναι σημαντικό. Καταγράψτε τις καλές στιγμές. Και αν τα πράγματα δεν λειτουργούν καλά, απλώς πάρτε μια άλλη φωτογραφία.”