Να γιατί μερικές από εμάς θέλουν να είναι ελεύθερες

Το να είμαστε ελεύθεροι σε μια κοινωνία που σπρώχνει συνεχώς την αγάπη και τις σχέσεις ανάμεσα μας δεν είναι εύκολο. Εμείς οι ανύπαντρες κυρίες μπορούμε να τα βάλουμε με τον εαυτό μας όταν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε: «Τι μου συμβαίνει που είμαι ακόμα ελεύθερη;» Ζώντας σε έναν κόσμο ρομαντικών κωμωδιών με αμέτρητα βιβλία αυτοβοήθειας με θέμα «Πώς να αποκτήσετε έναν άντρα» μπορούν να βλάψουν αυτές που θέλουν να χαρούν τη ζωή τους.

pixie-cut-hair

Οι άνθρωποι δίνουν υπερβολική έμφαση στο να είναι σε μια σχέση και ξεχνάμε τα οφέλη του να είμαστε ελεύθεροι. Και επιτρέψτε μου να σας πω – υπάρχουν πολλά θετικά.

Να είσαι εγωιστής

Αυτή είναι η πρώτη φορά στη ζωή σου που μπορείς να είσαι εγωιστής όσο θέλεις. Δεν χρειάζεται να σκέφτεστε να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας. Μπορείτε να ανησυχείτε μόνο αν δεν ευχαριστείτε τον εαυτό σας. Μερικές φορές όταν μπαίνουμε σε σχέσεις, χάνουμε τον εαυτό μας. Το άλλο μας μισό είναι πάντα στο μυαλό μας. Τώρα μπορείτε να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε. Απολαύστε αυτή τη στιγμή.

Χρόνος

Το να είσαι μόνος σημαίνει ότι έχεις όλο τον χρόνο μέσα στον κόσμο. Μερικοί άνθρωποι το βλέπουν ως αρνητικό, αλλά να το δείτε ως το πιο συναρπαστικό πράγμα του να ελέγχεις τον χρόνο. Εάν κάποιος σας ζητήσει να μαζευτείτε, δεν χρειάζεται να το ελέγξετε με κανέναν άλλο εκτός από τον εαυτό σας. Κυβερνάς τον χρόνο σου τώρα. Μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε όποτε θέλετε. Έχετε επίσης περισσότερο χρόνο για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Έτσι, αντί να παρακολουθείτε τις βαρετές τηλεοπτικές εκπομπές που σας έβαζαν  να παρακολουθείτε, μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για να πάτε στο γυμναστήριο ή να πιείτε καφέ με έναν φίλο σας. Είσαι η βασίλισσα του ρολογιού σου.

Ραντεβού

Το ραντεβού είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό. Θα γνωρίσετε νέα πράγματα και νέα άτομα. Πάρτε αυτό το χρόνο για να είστε στη στιγμή και απολαύστε το. Αυτό συμβαίνει όταν μαθαίνετε για το τι θέλετε και τι δεν θέλετε σε έναν σύντροφο. Μπορείτε να ντυθείτε, να βγείτε έξω, να δειπνήσετε-τι δεν σας αρέσει;

Βραδιές κοριτσιών

Ένα από τα πιο συναρπαστικά κομμάτια του να είσαι single είναι μία βραδιά με κορίτσια.  Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μαζεύεστε με τους αγαπημένους σας και να απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου. Ακόμα κι αν οι φίλοι σας είναι σε σχέσεις, πιστέψτε με, θα τους αρέσει να σας χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για να βγείτε έξω. Όλοι αγαπούν ένα single κορίτσι.

Βρίσκοντας τον εαυτό σας

Είναι ζωτικής σημασίας να αφιερώσετε χρόνο ενώ είστε single όχι μόνο για  να τον απολαύσετε, αλλά και να συντονιστείτε προς τα μέσα. Η πιο σημαντική σχέση που θα έχετε στη ζωή σας είναι αυτή που θα έχετε με τον εαυτό σας. Μην το ξεχνάτε αυτό. Το να είσαι μόνος σημαίνει ότι μπορείς να αφιερώσεις χρόνο για να καταλάβεις ποιος είσαι. Τι σου αρέσει; Τι θέλετε για το μέλλον σας; Τι  σε κάνει χαρούμενη; Ξεκινήστε να εξερευνείτε τον εαυτό σας, γιατί, αν όχι τώρα, πότε;

Ταξίδια

Ο ελεύθερος χρόνος είναι η καλύτερη στιγμή για ταξίδια. Δεν χρειάζεται να συνεργαστείτε με το πρόγραμμα ενός άλλου ατόμου ή εκεί που θα ήθελε να πάει ο άλλος σημαντικός σας. Μπορείτε να πάρετε και να πάτε. Θέλετε να πετάξετε στο Βέγκας για το Σαββατοκύριακο; Μπορείς. Πάντα ήθελες να πας στη Βαρκελώνη για ένα μήνα. Κλείσε αυτές τις πτήσεις, μόνη σου. Κάντε αναμνήσεις ισόβια σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Δεν θα το μετανιώσεις ποτέ.

Δοκιμάζοντας νέα πράγματα

Όταν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να δοκιμάσετε ό, τι νέο επιθυμεί η καρδιά σας. Θέλετε λοιπόν ένα κοντό κούρεμα αλλά φοβόσασταν ότι ο φίλος σας δεν θα του άρεσε; Αυτή είναι η ευκαιρία σας. Δοκιμάστε νέα στυλ. Ανακατέψτε το λίγο. ίσως πάντα ήθελες να ζήσεις στο Ωστιν του Τέξας. Τώρα μπορείς. Τίποτα και κανείς δεν σε κρατάει πια.