Πως να κάνετε έναν άντρα να σας προσέξει

Την επόμενη φορά που θα δείτε έναν άντρα που θέλετε να τραβήξετε την προσοχή του, πρέπει να το παίξετε με ασφάλεια και να είστε διακριτικοί ως προς τις προθέσεις σας. Μην κάνετε πολύ φανερό ότι σας αρέσει, αλλιώς θα καταλήξει να σας αντιμετωπίζει σαν έφηβο κορίτσι με μεγάλη συμπάθεια. Δεν έχει σημασία αν είστε μακριά από τα εφηβικά σας χρόνια, θα το κάνει ακόμα!

couple-kiss

Αντ ‘αυτού, τραβήξτε την προσοχή του και κάντε το να θέλει να σας γνωρίσει. Θα κάνει θαύματα και θα τον κάνει να ερωτευτεί και εσάς.

Πρέπει να τον παρασύρετε και να τον κάνετε να μάθει περισσότερα για σας. Κάντε τον να είναι περίεργος και απελπισμένος να σας μάθει. Για να ξεκινήσετε, χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για το πώς να κάνετε έναν άντρα να σας προσέξει.

1. Ντυθείτε σέξι, αλλά κάντε το για εσάς

Ξέρεις τι σου φαίνεται καλύτερα και πώς σε κάνει να νιώθεις. Ντύσου καλά και φόρεσε την πιο όμορφη φορεσιά σου όταν είσαι κοντά του. Μην φοράτε υπερβολικά αποκαλυπτικά ρούχα, εκτός εάν έχετε μόνο το σεξ στο μυαλό σας. Δείξτε χαριτωμένα και φορέστε κάτι που τραβάει την προσοχή.

Και μην ανησυχείτε, σίγουρα θα παρατηρήσει μια κοπέλα που ξέρει να ντύνεται καλά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να το κάνετε αυτό για εσάς πρώτα απ ‘όλα. Θα παρατηρήσει εάν προσπαθείτε πολύ και όταν ντυθείτε για τον εαυτό σας, θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση.

2. Τραβήξτε τη ματιά του

Κάθε τόσο, ανταλλάξτε οπτική επαφή μαζί του πολύ διακριτικά. Κοιτάξτε τον μία φορά και κλείστε τα μάτια για ένα δευτερόλεπτο και αποφύγετε να κοιτάξετε προς το μέρος του για λίγο. Θα προσπαθήσει να σας κοιτάζει συχνά και να δει αν τον κοιτάτε κατά καιρούς.

Όσο ακαταμάχητο κι αν είναι, αποφύγετε να τον κοιτάτε πολύ συχνά γιατί θα συνειδητοποιήσει ότι σας αρέσει. Και μόλις καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να σε κερδίσει επειδή τον έχεις ήδη “χτυπήσει”, θα χάσει το ενδιαφέρον του να σε εντυπωσιάσει ή να σε πλησιάσει.

Αντ ‘αυτού, κοιτάξτε τον μία φορά και κάντε τον να σας κοιτάζει συχνά και να σας ερωτεύεται. 

3. Να εμφανίζεστε απασχολημένη

Στα παιδιά αρέσει να κοιτάζουν ένα κορίτσι όταν είναι απασχολημένο. Είναι στην πραγματικότητα η μόνη φορά που ένας άντρας μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα και να εκτιμήσει ένα κορίτσι. Κοιτάζοντας ένα κορίτσι όταν είναι απασχολημένο, δεν θα πιάσει αυτή το βλέμμα του.

Αφού ανταλλάξετε ματιές κατά καιρούς, ασχοληθείτε με τους φίλους σας ή κοιτάζοντας κάτι προσεκτικά. Δώστε του αρκετό χρόνο για να σας κοιτάξει καλά και να σας εκτιμήσει όταν κοιτάτε μακριά.

Σίγουρα θα σε κοιτάξει πάνω -κάτω για λίγο και αυτό είναι πανέμορφο αρκεί να του αρέσει αυτό που βλέπει!

4. Αφήστε τον να δει την καλύτερη πλευρά σας

Τι σου αρέσει στον εαυτό σου; Αν θέλετε να κάνετε έναν άντρα να σας προσέξει και να σας αρέσει κάτι πάνω σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι του αποκαλύπτετε την καλύτερη πλευρά σας.

Αν είστε περήφανοι για τα πόδια σας, οπότε επιδείξτε τα. Αν είναι το στήθος σας, σταθείτε όρθιοι. Αν πρόκειται για κάτι άλλο, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κάτι για να τονίσετε το καλύτερο στοιχείο σας. Όλα είναι σωματικά τώρα και ρηχά, αλλά όταν πρόκειται να τραβήξετε την προσοχή ενός άντρα, βάλτε τη φυσική εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση πριν από την ωραία προσωπικότητα, τουλάχιστον με την πρώτη ματιά.

5. Να είστε διασκεδαστικοί και ζωντανοί όταν είναι εκεί κοντά

Οι άντρες δεν μπορούν να αντισταθούν σε ένα διασκεδαστικό, γεμάτο με φλερτ κορίτσι με ένα γλυκό γέλιο. Αφιερώστε χρόνο με τους φίλους σας, εμφανιστείτε στα σωστά μέρη και απολαύστε διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Τα αγόρια λατρεύουν το γέλιο ενός κοριτσιού. Πάντα τραβάει την προσοχή τους. Διασκεδάστε με τους δικούς σας φίλους και σίγουρα θα περάσει όλο το χρόνο κοιτώντας σας.

6. Περάστε χρόνο με τους άντρες

Αφεθείτε σε μια δραστηριότητα ενός άντρα με άλλους. Ή αν δεν ασχολείστε με τα παιχνίδια και τον αθλητισμό, απλώς μιλήστε με όμορφα παιδιά. Θα κάνει ακόμα το ίδιο κόλπο.

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζετε για τα παιδιά, είναι το γεγονός ότι είναι πραγματικά ζηλιάρηδες και εξαιρετικά ανταγωνιστικοί. Κάθε άντρας θέλει να είναι το άλφα αρσενικό. Εάν μερικά άλλα παιδιά τραβήξουν την προσοχή σας, σίγουρα θα ήθελε να τραβήξει και την προσοχή σας.

Κάντε τον να ζηλεύει διακριτικά κάθε τόσο και θα προσπαθήσει να αναζητήσει τρόπους για να συνομιλήσει μαζί σας.

7. Πάντα να μυρίζετε υπέροχα

Τα αγόρια τρελαίνονται για θηλυκά αρώματα. Πάρτε μερικά αρώματα που μυρίζουν καλά στο δέρμα σας και βεβαιωθείτε ότι παίρνει μια καλή μυρωδιά όταν το περνάτε από κοντά. Δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να επιπλέει στο άρωμά σας και να ελπίζει να μυρίσει περισσότερο από εσάς!

8. Αναδείξτε την ευγενική σας πλευρά

Οι άντρες έλκονται από την καλοσύνη ενός κοριτσιού. Μπορεί να μην το γνωρίζουν οι ίδιοι, αλλά η εξέλιξη έχει δημιουργήσει τους άνδρες να πέσουν σε ευγενικά χαρακτηριστικά στις γυναίκες.

Μην συμπεριφέρεσαι σκωπτικά ή απομακρυσμένα μόνο και μόνο για να του δείξεις ότι είσαι το πιο κουλ κορίτσι στο γραφείο ή στο σχολείο. Αντίθετα, να είστε ζεστοί και ευχάριστοι όταν μιλάτε με οποιονδήποτε έρχεται κοντά σας. Θα σας αρέσουν όλοι και σίγουρα ο τύπος του οποίου την προσοχή θέλετε και εσείς!

9. Να σε βλέπουν στα σωστά σημεία

Βρείτε τρόπους να διασταυρωθείτε με τον άντρα που σας αρέσει, χωρίς να το κάνετε προφανές. Αντιμετωπίστε τον κατά καιρούς και κάντε το να φαίνεται σαν μια μεγάλη σύμπτωση. Κάντε παρέα κάπου που γνωρίζετε ότι είχε έρθει.

Δείτε αν ανταποδίδει και αρχίζει να κάνει παρέα στα αγαπημένα σας μέρη. Μένει λίγο όταν είναι κοντά σας; Αν το κάνει, σίγουρα του έχετε κάνει εντύπωση.

10. Βρείτε μια δικαιολογία για να του μιλήσετε

Δεν χρειάζεται να του ζητήσετε άμεση έξοδο ή να ζητήσετε από κάποιον να σας συστήσει. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει όλες αυτές τις προηγούμενες συμβουλές για το πώς να κάνετε έναν άντρα να σας προσέξει, σίγουρα θα του είχατε κάνει μια ελκυστική εντύπωση.

Περιμένετε να διασταυρωθεί μαζί σου κάποια στιγμή όταν είσαι μόνη. Και μόλις πλησιάζει, γυρίστε και ζητήστε του βοήθεια. Οι άντρες λατρεύουν να βοηθούν μια κοπέλα σε αγωνία.

Θα μπορούσατε να του ζητήσετε οτιδήποτε από έναν φορτιστή τηλεφώνου, οδηγίες για κάποιο κοντινό μέρος, βοήθεια με το αυτοκίνητό σας, βοήθεια με το να μεταφέρετε κάτι ή κάτι πιο αυτοσχέδιο.

Εμφανιστείτε περιστασιακά, αλλά χαμογελάτε αστεία καθώς του ζητάτε βοήθεια. Σίγουρα θα κάνει περισσότερα από το να τραβήξει την προσοχή του.

11. Δείξτε τη γλυκιά πλευρά σας

Όσο έξυπνη και αυθάδης είσαι, και αυτό είναι επίσης κάτι που σίγουρα θα λατρέψει, πρέπει να δείξεις και την απαλή σου πλευρά. Αν φαίνεσαι πολύ σκληρή, θα φοβηθεί πολύ για να σου μιλήσει!

Δείξτε την απαλή πλευρά σας, χαμογελάστε και αφήστε τον να δει ότι είστε εξαιρετικά προσιτός. Όσο περισσότερο το κάνετε αυτό, τόσο πιο πιθανό είναι να έρθει για συνομιλία.

12. Χαμογέλα!

Μόλις μιλήσαμε για γλυκότητα, αλλά το χαμόγελο αξίζει τον δικό του βαθμό! Το χαμόγελο είναι αφοπλιστικό, κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι είσαι ένα ζεστό και ωραίο άτομο για να μιλήσεις. Αυτό πρέπει να του δείξεις.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γελάτε συνεχώς. Απλά βεβαιωθείτε ότι χαμογελάτε πολύ περισσότερο από το συνοφρυωμένο ύφος.

13. Μην είσαι το δραματικό κορίτσι

Μερικά κορίτσια λατρεύουν να εμπλέκονται σε κάθε είδους δράματα και κουτσομπολιά που κυκλοφορούν. Εάν σας έχει ήδη προσέξει μισά και σας βλέπει να το κάνετε αυτό, πιθανότατα θα τον απενεργοποιήσει, στην πραγματικότητα που θα σας προσέξει περαιτέρω.

Μείνετε μακριά από κουτσομπολιά, μην ασχοληθείτε με το δράμα των άλλων ανθρώπων και απλά μείνετε κολλημένοι στην κουβέντα μαζί του. Με αυτόν τον τρόπο, θα σε προσέξει για τους σωστούς λόγους και όχι για τους λάθος.

14. Να είσαι λίγο αδέξια

Εάν είστε κοντά του και θέλετε πραγματικά να μάθετε πώς να κάνετε έναν άντρα να σας προσέξει, να είστε λίγο αδέξιοι – αλλά με έναν χαριτωμένο τρόπο! Θα μπορούσατε να αφήσετε ό, τι κρατάτε και μετά να φέρεστε ντροπιαστικά, «ω, είμαι τόσο αδέξια» και μετά να γελάτε.

Βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνετε τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά και ότι το αγνοείτε. Με αυτόν τον τρόπο θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είστε ένα διασκεδαστικό κορίτσι, ακόμα κι αν είστε λίγο αδέξιες περιστασιακά!

15. Μην δείχνεις ότι είσαι άπορη

Να είστε αρκετά σίγουρες ότι έχετε χρήματα για να βγείτε και να κάνετε ό, τι πρέπει να κάνετε. Μην βασίζεστε στους φίλους σας όλη την ώρα ή μην κρύβεστε πίσω από κάποιον.

Οι άντρες δεν συμπαθούν τα άπορα κορίτσια, οπότε φροντίστε να του δείξετε την ανεξάρτητη πλευρά σας και θα είναι πρόθυμος να γνωρίσει εκείνη την ισχυρή, ικανή γυναίκα που έχει επίσης μια απαλή πλευρά.

16. Μιλήστε για κάτι που σας ενδιαφέρει

Εάν βρίσκεστε σε μια ομάδα ανθρώπων και είναι εκεί, ή έχετε πραγματικά μια συνομιλία μαζί του, μιλήστε για κάτι που σας ενδιαφέρει.

Φυσικά, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι κάτι υπερ-αμφιλεγόμενο, αλλά μιλώντας για πράγματα που αγαπάτε, το πραγματικό σας πάθος φαίνεται. Τα μάτια σας θα αστράφτουν, θα ζωντανεύετε και θα χαμογελάτε χωρίς να το καταλαβαίνετε. Θα τα βρει όλα αυτά ακαταμάχητα και θα θέλει να μάθει περισσότερα.

17. Να είσαι ο εαυτός σου

Μην γίνετε κλώνος κάποιου άλλου. Εάν είστε μέλος μιας ομάδας κοριτσιών, μην ντύνεστε το ίδιο με αυτές για να ταιριάζετε. Γίνετε ο εαυτός σας. Τόλμησε να γίνεις αυτό που είσαι και να το κατέχεις. Θα το βρει πραγματικά δελεαστικό και θα σας προσέξει με μεγάλο, μεγάλο τρόπο.

Μερικές φορές, μπορεί να είναι τρομακτικό να βάζεις τον εαυτό σου εκεί έξω και να είσαι ο εαυτός σου, αλλά είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις σε κάθε κατάσταση.

18. Να είστε παρόντες στη στιγμή

Ίσως νομίζετε ότι τα αγόρια δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τέτοιου είδους πράγματα, είναι οπτικά πλάσματα και όλα αυτά, αλλά μπορεί ακόμα να δει τι κάνετε! Οι πράξεις σας έχουν εξίσου μεγάλη σημασία.

Λοιπόν, άφησε το τηλέφωνο σου κάτω και να είσαι παρών στη στιγμή που μιλάτε. Παρατηρήστε τι υπάρχει γύρω σας και συζητήστε, ακόμη και με άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Είναι πιο πιθανό να σας προσέξει αν δεν είστε κολλημένοι στο τηλέφωνό σας!

19. Δείξτε την προσωπικότητά σας στην εμφάνισή σας

Μη φοβάστε να γίνετε λίγο ιδιότροποι! Μερικά χαριτωμένα αξεσουάρ ή ένα ποπ χρώμα είναι υπέροχοι τρόποι για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας και να του πείτε ότι υπάρχουν περισσότερα από όσα βλέπετε.

Το να κάνεις έναν άντρα να σε προσέξει είναι να ξεχωρίζεις, αλλά με φυσικό τρόπο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό πολύ εύκολα με την εμφάνισή σας, αρκεί να είστε πιστοί στον εαυτό σας.

Μαθαίνοντας πώς να κάνετε έναν άντρα να σας προσέξει με τον σωστό τρόπο, θα τραβήξετε την προσοχή του και θα τον αφήσετε να θέλει να μάθει περισσότερα. Είναι πολύ καλύτερο να δείξετε την καλή σας πλευρά και τα πράγματα για την προσωπικότητά σας που σας κάνουν υπέροχη, παρά να προσπαθείτε να ενεργείτε έξω από τον χαρακτήρα σου.

Ένας άντρας δεν θέλει κάποια που είναι ψεύτικη ή συνεχώς το ρίχνει σε κουτσομπολιά. Απλώς να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι ευγενική, να χαμογελάς και άφησέ τον να δει ότι σε χρειάζεται κοντά του!