Πράγματα που βρίσκουν ελκυστικά οι γυναίκες σε έναν άνδρα

Δεν είναι όλοι οι άνδρες το ίδιο “άνετοι” με τις γυναίκες. Κάποιοι έχουν παραπάνω αυτοπεποίθηση-καλώς ή κακώς-και κάποιοι όχι. Ωστόσο, η αυτοπεποίθησή σου γύρω από το θέμα των γνωριμιών δεν θα πρέπει να πηγάζει αποκλειστικά από την εξωτερική σου εμφάνιση.

couple-hugging-while-standing-viewpoint

Σίγουρα, ένα ωραίο σώμα ή κάποια-αντικειμενικά-όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου θα σε βοηθήσουν στην προσπάθειά σου να κατακτήσεις την προσοχή μίας γυναίκας, αλλά τα παραπάνω δεν αποτελούν το παν. Ή τουλάχιστον, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μετράνε για μία γυναίκα.

✔ Δεν επιδιώκει άμεσα τη σωματική επαφή

Κάνει τη γνωριμία του με όμορφο και λεπτό τρόπο, συζητά μαζί της για πράγματα που θεωρεί ενδιαφέροντα και όταν θελήσει να αποκτήσει μία πιο οικεία σχέση, το καταλαβαίνει.

✔ Αυτοσαρκάζεται

Ο αυτοσαρκασμός θα δείξει τρία πράγματα στην κοπέλα που βρίσκεται απέναντί του. Πρώτον, ότι έχει χιούμορ, δεύτερον, το ότι είναι ταπεινός, και τρίτον, το ότι είναι ευφυής.

✔ Είναι συναισθηματικός

Οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες που εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους, γιατί τους θεωρούν πιο ώριμους αλλά και δυνατούς, μιας και δεν φοβούνται να επιδείξουν την “ευαίσθητη” πλευρά τους.

✔ Μιλά με αισθησιακό τρόπο

Οι βαθιές και σιγανές φωνές (χαμηλές σε ένταση και πλούσιες σε βάθος χροιές) τείνουν να χαρακτηρίζονται πιο ελκυστικές στο ανθρώπινο αυτί. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι γυναίκες θα γοητευτούν κατά πολύ περισσότερο από μία ανάλογη χροιά φωνής.

✔Είναι ευγενικός

Είναι «κύριος» όχι μόνο μαζί της, αλλά γενικά στη ζωή του. Οι καλοί τρόποι και η ευγένεια δημιουργούν μια σφαίρα ασφάλειας για μια γυναίκα και έτσι καταλαβαίνει ότι είναι άξιος της εμπιστοσύνης της.

✔ Είναι γενναιόδωρος

Ακόμα κι αν ο άνδρας δεν έχει μεγάλο εισόδημα, η γενναιοδωρία είναι μια αρετή που οι γυναίκες εκτιμούν ιδιαίτερα. Η γενναιοδωρία όμως δεν εκφράζεται μόνο με τα χρήματα, αλλά και με την επένδυση χρόνου, με τα κοπλιμέντα, την ενέργεια και την θετικότητα που προσφέρει σε εκείνη.

✔ Έχει χιούμορ

Άνδρες με έμφυτη αίσθηση του χιούμορ έχουν μεγαλύτερη ζήτηση ως ερωτικοί σύντροφοι. Προσοχή όμως. Δεν θα πρέπει να ζορίζονται σε περιστάσεις που δεν τους βγαίνει φυσικά, απλά και μόνο για να κάνουν τους άλλους να γελάσουν.

✔ Έχει αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα στοιχείο της ανδρικής προσωπικότητας που είναι στην κορυφή αυτών που έλκουν μια γυναίκα. Οι γυναίκες προσελκύονται από άνδρες που ξέρουν ποιοι είναι, τι έχουν να προσφέρουν, τι μπορούν να επιτύχουν και, φυσικά, μπορούν να κάνουν την κίνηση και να τις προσεγγίσου

✔ Είναι ανιδιοτελής

Ο άνδρας που βάζει τις ανάγκες των άλλων, συμπεριλαμβανομένης της γυναίκας με την οποία βρίσκεται, πριν από τις δικές του.

Προσφέρει βοήθεια

Δεν παραπονιέται για τις δυσκολίες.

Σέβεται τις ανάγκες/επιθυμίες των άλλων.

Που δείχνει ότι είναι διατεθειμένος να κάνει θυσίες, για να την κάνει την γυναίκα του ευτυχισμένη.

✔ Διακρίνεται από θετικότητα

Οι γυναίκες δεν νιώθουν έλξη για άντρες που είναι συνέχεια μέσα στην γκρίνια και στον αρνητισμό.

Η θετική του αύρα θα κάνει τη διαφορά, όταν θέλει να δημιουργήσει μία έλξη.

✔ Είναι ταλαντούχος

Ο άνδρας με οποιοδήποτε ταλέντο έχει πάντοτε ένα επιπλέον γόητρο και καταφέρνει να κερδίσει ευκολότερα τη γυναίκα.

Είναι ευαίσθητος

Στην πραγματικότητα οι γυναίκες έχουν αδυναμία στην ευαίσθητη πλευρά ενός άντρα. Μπορεί να δίνει μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά που του λέει εκείνη, και να της το αποδείξει αργότερα, αναφέροντας κάτι που νόμιζε ότι θα είχε αυτός ξεχάσει.

✔ Είναι στυλάτος

Ένας άντρας που ξέρει να ντύνεται και να περιποιείται τον εαυτό του, στις περισσότερες περιπτώσεις έχει αρκετές επιτυχίες στο αντίθετο φύλο. Η προσοχή στην εμφάνιση του δίνει στις γυναίκες μία γεύση από την προσωπικότητα του, την περηφάνια του την βαρύτητα που ρίχνει στις λεπτομέρειες.

✔ Είναι λίγο παράξενος

Μία γοητευτική-γλυκιά παραξενιά που μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον μίας γυναίκας, μιας και θα τους φανεί πιο “γνήσιος” έναντι των υπολοίπων. Ενδεχομένως και πιο γλυκός.

✔ Χρησιμοποιεί ωραίες λέξεις

Οι γυναίκες συνηθίζουν να γοητεύονται από τους έξυπνους άνδρες. Ο λόγος-ομιλία του αποτελεί μία πρώτη ένδειξη ευφυΐας, και η χρήση ενός πλούσιου λεξιλογίου σίγουρα θα επηρεάσει με θετικό τρόπο την όμορφη παρουσία που βρίσκεται δίπλα του.

✔ Έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προσώπου

Κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του, όπως για παράδειγμα ένα ελαφρύ “γκριζάρισμα” στα μαλλιά μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερα γοητευτικό για μία γυναίκα.

✔✔✔ Εν κατακλείδι

Τα παραπάνω στοιχεία που σου παραθέσαμε δείχνουν πως μερικές φορές οι γυναίκες ενδέχεται να θεωρούν ελκυστικά πράγματα-στοιχεία πάνω σε έναν άνδρα, τα οποία ενδεχομένως να μην φανταζόσουν ποτέ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να “μεταμορφώσεις” τον εαυτό σου σε κάτι ψεύτικο, προκειμένου να κερδίσεις το ενδιαφέρον μίας γυναίκας. Ούτως ή άλλως το εν λόγω ψέμα κάποια στιγμή θα φανερωθεί.

✔✔✔ Προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου και σε περίπτωση που φέρεις ένα από τα παραπάνω στοιχεία, μην φοβάσαι να το δείξεις προς τα έξω. Επίσης, προσπάθησε να είσαι όσο πιο κύριος γίνεται και μην βιαστείς να μπεις απευθείας στο “ψητό” (αν βρίσκεσαι σε φάση γνωριμίας). Δείξε στη γυναίκα που έχεις δίπλα σου πως πρώτα απ’ όλα ενδιαφέρεσαι να τη γνωρίσεις. Και να θυμάσαι. Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό για μία γυναίκα από έναν άνδρα που δεν φοβάται να δείξει τον πραγματικό του εαυτό μονομιάς.