5 πράγματα που κάνουν τη ζωή μίας γυναίκας ισορροπημένη

Μπορεί φαινομενικά να υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να έχει μία γυναίκα ισορροπημένη ζωή, αλλά οι τόσες πληροφορίες και τα ποικίλα ερεθίσματα φαίνεται να λειτουργούν με τον αντίθετο τρόπο. Τελικά μήπως μία ισορροπημένη ζωή δεν χρειάζεται πολλά αλλά τα βασικά; Αναρωτιέστε μήπως ποια είναι; Σίγουρα τα ξέρετε! 

woman-1

  1. Σεξ: Είναι πλέον γνωστό ότι μία ενεργή σεξουαλική ζωή απομακρύνει το άγχος και την κατάθλιψη καθώς επίσης τονώνει την αυτοπεποίθησή μας.

  2. Ύπνος: Είναι ευεργετικός αρκεί να είναι καλός. Είναι ανάγκη να συμπληρώνουμε 8 ώρες και φυσικά να είναι βραδινές. Τότε, όχι μόνο κάνουμε καλό στην επιδερμίδα αλλά ευεργετούμε και τον οργανισμό μας.

  3. Συχνή άσκηση: Όλες ξέρουμε ότι η συχνή άσκηση βοηθά στη διατήρηση ενός καλό σώματος αλλά και στην ευεξία. Είναι επίσης ένας τρόπος να εκτόνωσης που επιδρά θετικά στην ψυχολογία. woman-2

  4. Κοινωνικότητα: Η αίσθηση ότι ανήκουμε σε κάποιο κοινωνικό σύνολο –ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνουμε- λειτουργεί ευεργετικά για μία καθημερινή, ισορροπημένη ζωή. Οι άνθρωποι που είναι κοινωνικοί  τείνουν να είναι πιο χαρούμενοι και με πιο ισχυροί αυτοπεποίθηση.

  5. «Η ώρα του παιδιού»: Μπορεί το παιχνίδι να είναι συνδεδεμένο με τα παιδιά. Ωστόσο, η ώρα του παιδιού για μία ενήλικη γυναίκα είναι η φόρτιση της μπαταρίας της για όλα τα “δύσκολα” που πιθανώς ακολουθούν. Όλες χρειαζόμαστε λίγες ώρες ξεγνοιασιάς. Ίσως εκείνες τις ώρες ανακαλύψουμε ένα ακόμα ταλέντο μας ή ακόμα να “ξυπνήσουμε” την δημιουργικότητα και τη φαντασία μας.

.jenny.gr