Είκοσι σημαντικά πράγματα που μαθαίνουμε στη ζωή

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι μαθαίνουμε στη ζωή μας εκτός από αυτά που μας μαθαίνουν στο σχολείο; Γιατί αυτά που μαθαίνουμε στη ζωή έχει να κάνει με τον τρόπο που ζούμε, που βιώνουμε και με τα πράγματα που κάνουμε. Είναι εκπληκτικό πώς η ζωή προσφέρει διαφορετικά πράγματα στον καθένα μας, επειδή ο νους μας λειτουργεί σε κάθε άνθρωπο «μοναδικά». Παρακάτω έχουμε κάποια πράγματα για όσα μαθαίνουμε στη ζωή, που είναι μια σαφής ένδειξη ότι η ίδια η ζωή μας δίνει τα σημαντικά που πρέπει να γνωρίζουμε.

woman1

1. Ποτέ μην θυσιάζετε τρία πράγματα: την οικογένειά σας, την καρδιά σας και την αξιοπρέπεια σας.

2. Αφήστε την αγάπη να σας έρθει, δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Θα βρείτε το σωστό άτομο τη σωστή στιγμή κάποια μέρα. Εν τω μεταξύ, εστιάστε στο να είστε οι καλύτεροι που μπορείτε να είστε.

3. Ανεξάρτητα από το τι έχετε επιτύχει, θα υπάρχει πάντα κάποιος καλύτερος από εσάς.

4. Ο στόχος σας σε αυτήν τη ζωή δεν είναι να είστε ανταγωνιστικός με τους άλλους. Πρόκειται για την επίτευξη των δικών σας δυνατοτήτων και το ταξίδι στο δικό σας μονοπάτι.

5. Τα λόγια σας έχουν δύναμη. Προσπαθείτε λοιπόν πάντα να εννοείτε αυτό που λέτε. Χρησιμοποιήστε τις λέξεις σας με φειδώ και με σύνεση.

6. Δώστε στους άλλους μια δεύτερη ευκαιρία. όλοι το αξίζουν.

7. Αυτό που ήσασταν στο παρελθόν δεν καθορίζει ποιος θα είστε στο μέλλον. Μην πιστεύετε σε ετικέτες που σας έχουν δοθεί από άλλους όταν ήσασταν νεότεροι.

8. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να διαβάσουν τις σκέψεις σας. Μην περιμένετε από τους ανθρώπους να μαντέψουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Απλά να τους τα πείτε.

9. Το είδος των ανθρώπων που σας πλαισιώνουν, μπορεί να επηρεάσει την άποψή σας για τη ζωή. Κοιτάξτε γύρω σας για να δείτε αν η συντροφιά που έχετε αντικατοπτρίζει το άτομο που είστε ή θέλετε να είστε. Εάν όχι, βρείτε μια κοινότητα ομοιόμορφων ανθρώπων που θα σας υποστηρίζουν και σας εμπνέουν να γίνετε καλύτεροι.

10. Μην φοβάστε να είστε διαφορετικοί. Αγκαλιάστε τη μοναδικότητά σας και αφήστε τη να λάμψει. Αυτές οι κρυφές ιδιότητες είναι τα περιουσιακά σας στοιχεία.

11. Δεν θα σας αρέσουν όλοι γύρω σας, και αυτό είναι σωστό. Είναι όπως εσείς που δεν μπορείτε να ευχαριστήσετε όλους. Ωστόσο, ο κόσμος δεν τελειώνει εκεί. Συνεχίστε να είστε ο εαυτός σας ούτως ή άλλως.

12. Όσο το δυνατόν περισσότερο, μείνετε μακριά από το αλκοόλ. Μην αφήνετε το πολύ αλκοόλ να επικρατήσει στη ζωή σας.

13. Ο τρόπος να αγαπάς οτιδήποτε είναι να συνειδητοποιήσεις ότι μπορεί να χαθεί.

14. Ό, τι σας προκαλεί ανησυχία ή πόνο τώρα δεν θα σας κάνει να ανησυχείτε και να πονάτε για πάντα. Ο χρόνος θεραπεύει. Τα πράγματα αλλάζουν. Θα περάσει.

15. Οι γονείς σου γνωρίζουν μερικά πράγματα για τη ζωή. Μπορεί να μην έχουν όλες τις απαντήσεις, αλλά οι πολλές εμπειρίες της ζωής τους παρέχουν σοφία και γνώση που μπορούν να σας βοηθήσουν στις δυσκολίες με εξαιρετικό τρόπο.

16. Βρείτε την ομορφιά στα μικρά πράγματα. Το να αφιερώσετε χρόνο για να εκτιμήσετε τον κόσμο γύρω σας και τις πολύτιμες στιγμές αυτής της ομορφιάς είναι μέρος της ζωής.

17. Κάθε δευτερόλεπτο που ξοδεύετε συγκρίνοντας τη ζωή σας με κάποιον άλλο είναι ένα δευτερόλεπτο που σπαταλάτε από τη δική σας.

18. Βρείτε τρία χόμπι: ένα για να κερδίσετε χρήματα, ένα για να σας κρατήσει σε φόρμα και ένα για να σας κρατήσει δημιουργικούς.

19. Αν θέλετε να μάθετε πού είναι η καρδιά σας, κοιτάξτε πού πηγαίνει το μυαλό σας όταν περιπλανιέται.

20. Το άτομο που προσελκύουμε είναι αυτό είναι το κάνεις να γελάσεις.