10 πράγματα που η γυναίκα θέλει περισσότερο από τα δώρα

Η κοινωνία έχει προγραμματίσει τόσο πολύ τους άνδρες να πιστεύουν ότι η αξία τους καθορίζεται από την επαγγελματική επιτυχία και τη χρηματική συνεισφορά, ώστε είναι δύσκολο να ξεφύγουμε από αυτό όταν πρόκειται για σχέσεις. Όμως τα καλύτερα «πράγματα» δεν είναι καθόλου πράγματα.

things-more-gifts

«Τι μπορώ να της δώσω αν δεν χρειάζεται τα χρήματά μου;»

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο [μερικοί] άνδρες απομακρύνονται από το να βγουν ραντεβού με επιτυχημένες γυναίκες. Δεν είναι σίγουροι τι θα μπορούσαν να της προσφέρουν εάν δεν έχει οικονομικό κίνητρο.  

Ήρθε λοιπόν η ώρα να κοιτάξουμε βαθύτερα και να καταλάβουμε πού βρίσκεται η πραγματική αξία του να δίνουμε πράγματα – πολύ πέρα ​​από τα υλικά αντικείμενα.

Εδώ είναι μερικές ιδέες:

1: Στοργή.

Πόσο συχνά χάνουμε τη σπουδαιότητα μιας τρυφερής αγκαλιάς στην καθημερινή μας ζωή. Μερικές φορές, όσο πιο απασχολημένος είναι κάποιος, τόσο λιγότερο μπορεί να φαίνεται ότι ποθεί τη στοργή ενός αγαπημένου προσώπου επειδή είναι πάντα απασχολημένος και κατευθύνεται αλλού. Στην πραγματικότητα, όμως, η στοργή μπορεί να είναι το μόνο κομμάτι που λείπει στον ωφέλιμο χρόνο τους και είναι αυτό που λαχταρούν περισσότερο.

2: Συναισθηματική σύνδεση.

Ίσως ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ανθρώπινης εμπειρίας είναι μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση με αυτούς που αγαπάμε. Αυτή είναι μια παγκόσμια αλήθεια, ανεξάρτητα από τι κάνουμε, πού γεννιόμαστε, τι πιστεύουμε ή ποιον αγαπάμε. Θέλουμε (και χρειαζόμαστε) να συνδεθούμε συναισθηματικά μαζί τους.

3: Υποστήριξη ως συνεργάτης.

Έχω ακούσει αμέτρητες φορές όλα αυτά τα χρόνια ότι οι άντρες «τρομοκρατούνται» από επιτυχημένες γυναίκες. Ως κάποιος άντρας που είναι με μια γυναίκα που έχει δύο επιχειρήσεις, μπορώ να σας πω από πρώτο χέρι ότι η υποστήριξή σας είναι ακόμη πιο πολύτιμη από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Στις αποφάσεις της, στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, στις νίκες της – παίζετε σημαντικό ρόλο για να είστε εκεί για όλα αυτά.

4: Πράξεις καλοσύνης.

Ίσως κάνετε δουλειές και περνάτε μπροστά από το αγαπημένο της καφενείο. Ίσως το αυτοκίνητό της να χρειάζεται αλλαγή λαδιού και να περάσετε μαζί της την ημέρα. Ίσως τα παιδιά πρέπει να τα πάρετε από το σχολείο τους και ίσως μπορείτε να την βοηθήσετε στο διάλειμμα σας. Όπως και να έχει, μια πράξη καλοσύνης αξίζει περισσότερο από οποιοδήποτε ποσό χρημάτων.

5: Ρομαντικές χειρονομίες.

Ανεξάρτητα από τις συνθήκες της σχέσης σας, είστε ακόμα σε μια δεσμευμένη και οικεία σχέση. Οι ρομαντικές χειρονομίες παίζουν βασικό ρόλο στην έκφραση ενδιαφέροντος και πάθους. Μην ξεχνάτε ποτέ τα πράγματα που την έκαναν να νιώθει ξεχωριστή όταν πρωτογνωριστήκατε.

6: Ραντεβού δείπνου.

Ο ποιοτικός χρόνος μαζί πρέπει να παραμείνει σε προτεραιότητα, ανεξάρτητα από το πόσο τρελή μπορεί να γίνει η ζωή. Αφιερώστε λίγο χρόνο και κάντε την να νιώσει ξεχωριστή και περιποιημένη, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να πάτε για φαγητό και να δείτε μια ταινία.

7: Σύμπραξη.

Κάθε ευτυχισμένη σχέση λειτουργεί ως μία ομάδα στη ζωή. Είστε εκεί για εκείνη και το αντίστροφο. Είστε συμπαίκτες και συνεργάτες στη ζωή και την αγάπη. Αυτό δεν μπορεί ποτέ να αντικατασταθεί.

8: Ενθάρρυνση.

Όλοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μια μικρή ενθάρρυνση ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο από καιρό σε καιρό. Κανένα υλικό απόκτημα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αίσθηση της άνεσης που προέρχεται από το άτομο που αγαπάς να στέκεται πίσω σου.

9: Μια νέα προοπτική.

Σε όλους μας αρέσει να πιστεύουμε ότι τα έχουμε καταλάβει όλα, αλλά η πραγματικότητα της ζωής είναι ότι ακούγοντας τη γνώμη κάποιου άλλου (ένα άτομο που εμπιστευόμαστε) μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε νέες και ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις σε μια πρόκληση ή ευκαιρία που θα ανοίξει νέες πόρτες που δεν μπορέσαμε να δούμε πριν.

10: Αγάπη.

Το πιο δυνατό συναίσθημα από όλα. Κανένα σπίτι, αυτοκίνητο, περιουσία, φόρεμα, ζευγάρι παπούτσια ή ένα σεβαστό υπόλοιπο τραπεζικού λογαριασμού δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αίσθηση ότι αγαπιέσαι από κάποιον που αγαπάς σε αντάλλαγμα. Η αγάπη είναι το κομμάτι που λείπει σε πολλούς που δυστυχώς την έχουν βάλει στο πίσω μέρος για πάρα πολύ καιρό.

Η κοινωνική και οικονομική άνοδος των γυναικών δεν τους έχει κάνει να θέλουν άντρες, στην πραγματικότητα, σε πολλές περιπτώσεις η αγάπη και η στοργή είναι τα μόνα πράγματα που τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν, γεγονός που κάνει τον δεσμό μας ακόμα πιο δυνατό γιατί γνωρίζουμε ότι επιλέγει να είναι μαζί μας καθώς προσθέτουμε πράγματα και συναισθήματα σε τομείς της ζωής της που καμιά καριέρα δεν μπορεί να καλύψει.

Μην αποφεύγετε λοιπόν τις επιτυχημένες γυναίκες, ψάχνουν άντρες με αρκετή αυτοπεποίθηση για να ανέβουν ψηλά.