Τα μικρά και ασήμαντα…

Οι άντρες έχουν την τάση να παραμελούν τα μικρά και ασήμαντα καθημερινά πραγματάκια που κάνουν όμως τεράστια διαφορά στην εξέλιξη μιας σχέσης! Αφιερώστε χρόνο γι αυτά τα μικρά και ασήμαντα της καθημερινότητας και εκπλαγείτε με την θετική αλλαγή της συμπεριφοράς της συντρόφου σας απέναντι σας.

a_walk_to_remember_in_love Από την στιγμή που πήρατε την απόφαση να εμπλακείτε σε μια σταθερή σχέση αυτό σημαίνει ότι αποδώ και μπρος θα πρέπει να δίνετε μεγαλύτερη βαρύτητα και σημασία στα συναισθήματα της συντρόφου σας. Πρέπει να της δίνετε μεγαλύτερη προσοχή! Το πρόβλημα είναι ότι στην πλειοψηφία τους οι άντρες δεν κάνουν κινήσεις οι οποίες δείχνουν στην σύντροφο τους την αγάπη ή την τρυφερότητα που αισθάνονται γι αυτήν αφήνοντας την έτσι παραπονεμένη και σε συνεχή αμφιβολία για τα συναισθήματα τους. Αναμφίβολα όμως οι μικρές αυτές κινήσεις σας ανεβάζουν στην εκτίμηση της. Είτε είστε κοντά της ή μακριά της πείτε της ότι την σκέφτεστε και την νοιάζεστε με τους ακόλουθους απλούς τρόπους! Δεν είναι δύσκολο!

Κρατήστε της το χέρι! Ναι , όσο περίεργο και αν σας φαίνεται η κίνηση αυτή είναι πολύ σημαντική για τις γυναίκες. Της μεταφέρετε το μήνυμα ότι είσαστε μαζί και ότι είσαστε ομάδα.

Κάντε της ένα κομπλιμέντο! Είτε είστε μαζί για ένα μήνα είτε για δέκα χρόνια , ένα κομπλιμέντο μετρά όσο δεν φαντάζεστε! Λέγοντας της πόσο πολύ της πάει το φόρεμα που φοράει της δείχνετε ότι προσέχετε όλες τις προσπάθειες που κάνει για να γίνεται ακόμα πιο όμορφη για σας!

Πείτε της κάτι πρωτότυπο!Μην της λετε πάντα τις γνωστές ίδιες εκφράσεις. Μοιάζουν άνευ σημασίας σ αυτήν αφού νομίζει πως τις επαναλαμβάνετε από συνήθεια! Σκεφτείτε κάτι καινούργιο λοιπόν και κάντε την να τρελαθεί από την χαρά της!

Να μην ξεχνάτε να είστε ιππότης! Όσο και αν σας φαίνετε ξεπερασμένο το να ανοίγετε την πόρτα γι αυτήν ή το να της προσφέρετε το μπουφάν σας όταν κάνει κρύο , αυτή το εκτιμά! Με αυτό τον τρόπο της δείχνετε ότι την φροντίζετε!

Samantha romantic Siddarth

Κάντε κάτι γι αυτήν! Ετοιμάστε της δείπνο με τα χεράκια σας! Κατεβάστε τα σκουπίδια χωρίς να σας το ζητήσει! Πάρτε της πρωινό στο κρεββάτι! Φτιάξτε της εσείς καφέ! Φροντίστε την όπως σας φροντίζει , το έχει και αυτή ανάγκη.

Πείτε της πόσο πολύ σας αρέσει σαν γυναίκα! Δεν είναι αυτονόητο γι αυτήν! Πείτε της πόσο σας αρέσουν τα μάτια , τα χείλη της , το σώμα μας, άσχετα αν της το έχετε πει ξανά στο παρελθόν. Της ανεβάζετε την γυναικεία της αυτοπεποίθηση και γι αυτό θα σας ανταμείψει. Και δεν βαριέται ποτέ να ακούει πόσο πολύ σας αρέσει!

couple-romantic-dinner Πηγαίνετε την ένα ταξίδι! Κανονίστε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο αποκλειστικά για τους δυό σας και κάντε την να αισθανθεί ξεχωριστή!

Ωραία όλα αυτά όταν είσαστε μαζί! Για τις ώρες που δεν είσαστε μαζί τι μπορείτε να κάνετε;

Τηλεφωνείστε της , στείλτε της ένα email ή ένα μήνυμα στο κινητό χωρίς λόγο! Απλά για να της πείτε σ αγαπώ!!!

Αφήστε της ένα σημείωμα στο ψυγείο ή στην πόρτα που θα της λέει πόσο πολύ την αγαπάτε και πόσο θα θέλατε να είσαστε αυτή την στιγμή μαζί της!

Στείλτε της λουλούδια! Χωρίς να έχετε επέτειο!  Έτσι , απλά γιατί πιστεύετε ότι της αξίζουν!

Εμφανιστείτε ξαφνικά , χωρίς να την ειδοποιήσετε , και βγάλτε την έξω για φαγητό ή για καφέ!

Μην ξεχνάτε πως δεν πρέπει να αμελείτε όλα αυτά , μέχρι που αυτή να τα παρατηρήσει και να την ενοχλήσουν !Τότε θα είναι αργά! Αποφύγετε τα πιθανά παράπονα της και δώστε της την αγάπη και την προσοχή που χρειάζεται.

sxeseis.gr