Κατακτώντας τη γυναίκα που θέλεις

Τη θέλεις από την πρώτη στιγμή που την είδες. Μαθαίνεις όμως ότι σε θέλει κι αυτή. Ωραία. Το παιχνίδι γίνεται πιο εύκολο, δεν είναι όμως ακόμα κερδισμένο. Για να συνεχίσει να σε θέλει πρέπει με τον τρόπο σου να την κάνεις να σου παραδοθεί. Με λίγη προσοχή, λίγη τακτική και αρκετή αυτοπεποίθηση, ο έρωτας δεν θ’ αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα.

CASABLANCA

Δείξε της πως δεν είναι η μόνη

Στο κυνήγι του έρωτα οι γυναίκες μπορούν να γίνουν πολύ ανταγωνιστικές. Αν υποψιαστούν ότι υπάρχει και άλλη υποψήφια για την καρδιά σου τότε εσύ κερδίζεις πόντους και οι αντίζηλες κάνουν τα πάντα για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου. Εσύ έτσι κι αλλιώς ξέρεις ποια θέλεις. Παίξε έξυπνα, κάνε την να πιστεύει πώς τελικά σε κέρδισε από τις άλλες και μπες στη σχέση έχοντας το πάνω χέρι.

Κράτα λίγο μυστήριο για σένα

Εντάξει, βιάζεσαι να σε γνωρίσει καλύτερα για να εκτιμήσει τις αρετές σου. Όμως αυτή η βιασύνη μάλλον δε θα σου βγει σε καλό. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις και λίγο μυστήριο να πλανάται γύρω από την ύπαρξή σου. Είτε πρόκειται για το παρελθόν σου είτε πρόκειται για τις μελλοντικές σου κινήσεις, φρόντισε να φανερώνεσαι σταδιακά. Έτσι θα της δώσεις την ευκαιρία να σε γνωρίσει σιγά σιγά και θα κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον της για σένα.

Μην τρέχεις από πίσω της

Όλα θα παιχτούν στο πρώτο νεύμα της. Αν τσιμπήσεις… είσαι χαμένος. Η γυναίκα που έχεις ερωτευθεί θα ψάχνει ήδη τον επόμενο δυναμικό άντρα που θα της αναστατώσει το μυαλό και τη ζωή. Γιατί λοιπόν να χάσεις αυτή τη μάχη; Δώσε το δικό σου ρυθμό στη σχέση, πάρε εσύ τις αποφάσεις, κράτα με μαεστρία τις ισορροπίες. Αυτή είναι η συμπεριφορά που θα εκτιμήσει πραγματικά μια γυναίκα.

Βάλε φαντασία

Βάλε φαντασία μέχρι να την κατακτήσεις ολοκληρωτικά. Πράξε κόντρα στα καθιερωμένα για να την μπερδέψεις και να τη γοητεύσεις. Από τα μέρη που συναντιέστε μέχρι αυτά που της ψιθυρίζεις στο αυτί, φρόντισε να είσαι απρόβλεπτος και συναρπαστικός. Δεν το λες κι εύκολο ε; Τουλάχιστον προσπάθησέ το.

Το τελειωτικό χτύπημα

Ο άντρας που ξέρει τι θέλει ξέρει και πώς να το παίρνει την κατάλληλη στιγμή. Γι’ αυτό όταν έρθει η στιγμή να της δείξεις πόσο τη θέλεις, πράξε το με τον πιο εμφατικό τρόπο. Οπλίσου με θάρρος, συγκέντρωσε όλη σου την αυτοπεποίθηση και βγάλε το «βαρύ» αρσενικό που κρύβεις μέσα σου. Τώρα πώς θα το κάνεις αυτό; Θυμήσου τους προγόνους σου, την ταινία με τους 300, τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ στο «Καζαμπλάνκα» ή τον Μπραντ Πιτ σε οποιαδήποτε ταινία του. Τέλος πάντων, μην το κουράζουμε, κάτι θα σκεφτείς εκείνη την ώρα.

Πηγή