Τι ψάχνουν τελικά οι άνδρες: Αυτοί είναι οι τύποι γυναικών που τους ελκύουν με βάση την επιστήμη

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άνδρα να νιώσει ότι έχει απέναντί του τη γυναίκα της ζωής του; Είναι γεγονός ότι οι άντρες δύσκολα επικοινωνούν τα συναισθήματά τους μέσα σε μία σχέση και ακόμα πιο δύσκολα εκφράζουν τις επιθυμίες τους. Γι΄αυτό άλλωστε και οι γυναίκες δυσκολεύονται να τους καταλάβουν. Τι είναι, όμως, αυτό που ψάχνουν τελικά οι άνδρες σε μία σχέση;

ginaikes

Η επιστήμη βρήκε πέντε τύπους γυναικών που ελκύουν έναν άνδρα και τραβούν την προσοχή του.

1. Γυναίκες που φορούν κόκκινα ρούχα

Έρευνες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που φορούν κόκκινα ρούχα τραβούν περισσότερο την προσοχή των ανδρών από αυτές που φορούν άλλα χρώματα. Το κόκκινο χρώμα κεντρίζει το ενδιαφέρον του άνδρα και ταυτίζεται με το πάθος και το σεξ.

2. Γυναίκες με την κατάλληλη αναλογία μέσης-γοφών

Οι άνδρες όχι μόνο συσχετίζουν ασυνείδητα την αναλογία μέσης-γοφών με τη γενική υγεία της γυναίκας, αλλά και με τη γονιμότητα. Έρευνες σημειώνουν ότι η αναλογία μέσης-γοφών είναι μια ισχυρή ένδειξη των επιπέδων οιστρογόνων μιας γυναίκας, του κινδύνου παχυσαρκίας και της ευαισθησίας σε σημαντικές ασθένειας όπως ο διαβήτης, ο καρκίνος των ωοθηκών και οι καρδιοπάθειες.

3. Γυναίκες με ψιλή φωνή

Σημαντικό ρόλο παίζει η φωνή μιας γυναίκας στον τρόπο που τη βλέπουν οι άντρες. Σύμφωνα με τα ευρήματα ερευνών, οι γυναίκες με λεπτή φωνή είναι πιο ελκυστικές στους άντρες. Η ψιλή φωνή στα αυτιά των ανδρών παραπέμπει στη νεότητα και τη γονιμότητα, όπως ακριβώς η βαθιά φωνή προσδίδει στους άνδρες δύναμη και κυριαρχία.

4. Γυναίκες που φορούν συγκεκριμένο τύπο μέικ απ

Ερευνες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που φορούν κραγιόν είναι πιο γοητευτικές από αυτές που δεν φορούν. Επίσης, όσες φορούν σκιά ματιών έχουν περισσότερες πιθανότητες να δεχτούν το φλερτ των ανδρών. Έχει αποδειχθεί ότι οι άνδρες ότι είναι λιγότερο πιθανό να φλερτάρουν μια γυναίκα που φοράει “βαρύ” μέικαπ, επειδή προτιμούν το πιο φυσικό look.

5. Μια γυναίκα με καλή καρδιά

Όσο οι γυναίκες ψάχνουν το «κακό παιδί», εκείνοι ψάχνουν το «καλό κορίτσι». Ενας άνδρας νιώθει ασφάλεια και εμπιστοσύνη με μια γυναίκα που έχει καλή καρδιά. Η προοπτική για μια σχέση είναι μεγαλύτερη όταν νιώθει ένας άνδρας ότι δεν θα ταλαιπωρηθεί.

Πηγή