Τι θέλουν, λοιπόν, οι γυναίκες από τους άνδρες;

Οι γυναίκες σήμερα έχουν επιτύχει περισσότερα από όσα οι γιαγιάδες τους και οι προ-γιαγιάδες τους θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Γυναίκες στην πολιτική, γυναίκες στο διάστημα. Γυναίκες που διακρίνονται σε οποιοδήποτε επάγγελμα, σε οποιαδήποτε καριέρα. Οι γυναίκες σήμερα είναι δυνατές, ανεξάρτητες και… σεξουαλικά απελευθερωμένες.

kiss Παρά την κοινωνική ανέλιξή τους, ωστόσο, ίσως -αγαπητοί μας άνδρες- να εκπλαγείτε μαθαίνοντας πως οι γυναίκες θέλουν ακόμα και σήμερα να αντιμετωπίζονται σαν γυναίκες, και πραγματικά απολαμβάνουν κάποια μικρά δείγματα ιπποτισμού, πού και πού. Όσο κλισέ και να ακούγεται αυτό, εφαρμόζοντας μερικές από τις παρακάτω συμβουλές θα σας χαρίσει μερικούς επιπλέον πόντους.

Τι θέλουν, λοιπόν, οι γυναίκες από τους άνδρες;

* Απαντάτε στα μηνύματά της: Πολλές γυναίκες «εκτιμούν» το επίπεδο ενδιαφέροντος ενός άνδρα από το πόσο χρόνο του παίρνει να απαντήσει όταν εκείνη επικοινωνεί μαζί του. Αν ο χρόνος αυτός παραταθεί πολύ, το πιθανότερο είναι ότι εκείνη θα πιστέψει πως δεν την θέλει τόσο. Είναι αλήθεια ότι οι άνδρες και οι γυναίκες διαφωνούν ως προς το τι συνιστά την καλή επικοινωνία, και δεν εννοούμε ότι πρέπει να παρατήσετε τα πάντα τη στιγμή που εκείνη σας καλέσει στο τηλέφωνο. Το ξέρει ότι είστε πολυάσχολος. Και εκείνη είναι. Αυτό που θέλουν οι γυναίκες είναι να τις καλέσετε πίσω αμέσως μόλις ευκαιρήσετε, και να μην το αμελήσετε για την επόμενη μέρα. Δεν χρειάζεται να συντάξετε ένα τεράστιο mail στο οποίο θα εξηγείτε γιατί αργήσατε να απαντήσετε. Πιστέψτε μας, μια δύο φράσεις που θα την κάνουν να νιώσει ότι ενδιαφέρεστε αρκούν.

clip_image001* Φιλήστε την χωρίς λόγο: Όσο απολαμβάνουν το σεξ οι γυναίκες, άλλο τόσο απολαμβάνουν ένα θερμό, γλυκό και κυρίως αυθόρμητο φιλί. Αυτό εξυπηρετεί δύο σκοπούς: Την κάνει να απολαύσει το φιλί σας απλά και μόνο σαν ένα υπέροχο φιλί, αλλά και της υπενθυμίζει ότι θέλετε αυτήν και όχι μόνο το κορμί της. Ναι, μπορεί να είστε γοητευτικός και σέξι, και της αρέσουν τα πονηρά σας κόλπα. Αλλά καμιά φορά χρειάζεται και μία διαφορετικού τύπου προσέγγιση. Για να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλουν οι γυναίκες, δοκιμάστε ένα φιλί-έκπληξη χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Θα σας λατρέψει γι’αυτό. Κρατήστε της τρυφερά το χέρι και το χαμόγελο θα παραμείνει στα χείλη της για πολλές ακόμα μέρες.

* Χορέψτε μαζί της: Πολύ απλά γιατί ο χορός με μία γυναίκα την κάνει να νιώθει πραγματικά ξεχωριστή. Δυστυχώς, πολλοί άνδρες είναι διστακτικοί στο να σηκωθούν να χορέψουν, ιδιαίτερα σε έναν δημόσιο χώρο. Μαντέψτε! Παρόλο που θα της άρεσε, δεν χρειάζεται να την βγάλετε έξω για χορό. Θα ενθουσιαστεί περισσότερο αν βάλετε ένα cd του Barry White και τη σηκώσετε να χορέψετε στο σαλόνι. Αυτό μάλιστα, θα είναι το δικό σας πλεονέκτημα, αφού θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο στη μουσική που θα παίζει. Θα βρίσκεστε, άλλωστε, και σε «ασφαλές» μέρος αν ο χορός αρχίσει να γίνεται πιο… «βρώμικος».

* Ντυθείτε ωραία μόνο γι’ αυτήν: Το να ντύνεστε ωραία όταν αποφασίζετε να την βγάλετε έξω είναι ένας ιδανικός τρόπος για να την εντυπωσιάσετε. Δεν έχει να κάνει τόσο με τα ρούχα, όσο με το γεγονός ότι ντυθήκατε όμορφα για εκείνη. Την κάνει να νιώθει πως αξίζει. Εξάλλου, ένα ωραίο πουκάμισο και ένα καλό παντελόνι θα αυξήσουν τη γοητεία σας κατακόρυφα. Ίσως νιώσετε ότι το έχετε παρακάνει, αλλά ο σαγηνευτικός ανδρισμός σας θα μεγιστοποιηθεί ραγδαία. Οι φήμες αληθεύουν: οι γυναίκες λατρεύουν τους καλοντυμένους, στιλάτους άνδρες.

* Θυμηθείτε τα «ορόσημα» της σχέσης σας: Είναι κανόνας πως τα γενέθλια και οι επέτειοι πρέπει να χτυπούν σαν καμπανάκι στη μνήμη σας. Το να ξεχάσετε κάτι τόσο σπουδαίο θα της στείλει το μήνυμα ότι δεν την θεωρείτε ιδιαίτερα σημαντική. Άλλωστε, το πιθανότερο είναι πως εκείνη απομνημόνευσε τις δικές σας ημερομηνίες-«ορόσημα» από τις πρώτες κιόλας μέρες της σχέσης σας. Οπότε αν τα γενέθλιά της περάσουν απαρατήρητα, θα νιώσει πραγματικά πληγωμένη. Αν ειλικρινά θέλετε να την εντυπωσιάσετε, φροντίστε να θυμάστε -πέρα από τις σημαντικές- ακόμα και τις λιγότερο σημαντικές ημερομηνίες: το πρώτο σας φιλί, το πρώτο σας βράδυ, τις πρώτες σας διακοπές, αυτά που φόραγε στο πρώτο σας ραντεβού. Όποιο από αυτά τα γεγονότα κι αν θυμηθείτε θα την συγκινήσει πολύ και θα σας χαρίσει μερικούς ακόμα «βαθμούς».

* Ξεκινήστε μία δραστηριότητα μαζί της: Αυτό που πραγματικά θέλουν οι γυναίκες από τους άνδρες είναι να περνάνε μαζί τους περισσότερο χρόνο… και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Θέλουν να ζήσουν την κάθε τους στιγμή με τον άντρα που αγαπούν και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να αναπτύξετε μία «τρισδιάστατη» σχέση. Μην ανησυχείτε, δεν σας προτείνουμε να την συνοδεύσετε στα μαθήματα γιόγκα. Η πεζοπορία, η αναρρίχηση σε βράχους, το τένις, οι βόλτες με ποδήλατο είναι δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε μαζί. Αν πάλι δεν είστε τόσο αθλητικοί τύποι, δοκιμάστε κάτι άλλο στο οποίο είστε καλός. Μάθετέ της τις δικές σας ασχολίες, πώς να παίζει γκολφ, πώς να «βαράει» σουτάκια στην μπασκέτα. Θα χαρεί πολύ με την ιδιαίτερη προσοχή που θα της δείξετε.

* Προτείνετε μία επίσκεψη στην οικογένειά της: Τρομακτικό; Οι περισσότερες γυναίκες χαίρονται όταν ο σύντροφός τους τα πάει καλά με τις φίλες της, αλλά αν καταφέρει να κερδίσει και την οικογένειά της, τότε πραγματικά τον λατρεύουν. Ακόμα κι αν δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα την ενοχλητική μητέρα της και τον πολύ αυστηρό πατέρα της, προτείνοντάς της μία επίσκεψη (έστω μία φορά το χρόνο) στους δικούς της, θα της φτιάξει τη μέρα. Πολύ απλά γιατί με αυτόν τον τρόπο της δείχνετε πόσο σημαντική θεωρείτε την οικογένεια. Είναι μία πράξη που θα δημιουργήσει μέσα της ένα ζεστό, τρυφερό συναίσθημα, γι’αυτό μην διστάσετε να της το προτείνετε.

Σε κάθε περίπτωση, αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει μία γυναίκα, να θυμάστε ότι τα μικρά πράγματα είναι αυτά που μετράνε περισσότερο. Οι παραπάνω συμβουλές δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολες ή χρονοβόρες, αλλά δυστυχώς παραβλέπονται από τους περισσότερους άνδρες. Αυτή η αμέλεια κάνει συχνά τις γυναίκες να νιώθουν παραμελημένες, κάτι που στην πορεία μπορεί να οδηγήσει σας ανόητα προβλήματα. Κάντε την να νιώσει ξεχωριστή και θα είναι πρόθυμη να σας ακολουθήσει μέχρι την άκρη της γης.

www.in2life.gr