Μικρές χειρονομίες που οι γυναίκες βρίσκουν εξαιρετικά ρομαντικές

Δεν με νοιάζει αν βρίσκεστε στο νέο στάδιο αγάπης ή έχετε παντρευτεί εδώ και δέκα χρόνια. Αν υπάρχει ένα πράγμα που ξέρω για τις γυναίκες – που το γνωρίζω από τότε που κατάλαβα τον εαυτό μου – είναι ότι όλες αγαπάμε τον ρομαντισμό. 

Little Gestures

Αλλά ο ρομαντισμός δεν είναι μόνο αυτό που βλέπετε στις ταινίες. Δεν χρειάζεται να τρέχετε στο αεροδρόμιο για να επιβεβαιώσετε την αγάπη σας. Για παράδειγμα μερικές κινήσεις είναι:

Να κρατάτε το χέρι της δημόσια.

Να θυμόμαστε τα γενέθλια της και να διοργανώνεται πάρτι με τους φίλους της

Να προγραμματίζεται εκδρομές με τους φίλους της. Μια γυναίκα θέλει να ξέρει ότι την αποδέχεστε σε όλα. Ακόμα και τους φίλους της. Κάνοντας αυτό, την ενημερώνετε ότι αποδέχεστε όλες τις πτυχές της ζωής της. Επιπλέον, θα σας δώσει την ευκαιρία να συνδεθείτε με τους ανθρώπους που βρίσκονται πιο κοντά σε αυτήν. Απλά κάντε σχέδια για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό. 

Να μοιράζεστε μαζί της τα συναισθήματά σας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό από το να αφήσεις ένα κορίτσι να ξέρει πώς νιώθεις. Οι άνδρες έχουν διδαχθεί να καταστέλλουν τα συναισθήματά τους επειδή οι γυναίκες θέλουν «έναν άνδρα». Αυτή η ιδέα είναι απίστευτα απαρχαιωμένη, και αυτό που πραγματικά θέλει μια γυναίκα είναι να γνωρίζει όλες τις πλευρές σας, που συμπεριλαμβάνονται και τα συναισθήματα των φίλων της.

Να της στέλνετε μηνύματα όλη την ημέρα

Να ρωτάτε για το παρελθόν της. Είναι δύσκολο για τις γυναίκες να ανοίξουν το παρελθόν τους. Πολλές γυναίκες ανησυχούν ότι οι άνθρωποι θα φύγουν όταν αρχίσουν να μιλούν για τις δύσκολες στιγμές που έχουν περάσει.

Απροσδόκητες εκπλήξεις. Μετά από μια ιδιαίτερα αγχωτική μέρα στη δουλειά, ο φίλος σας να σχεδιάσει ένα ωραίο δείπνο.

Επικύρωση των συναισθημάτων της. Σε μια υγιή σχέση, δεν βλέπετε τα συναισθήματα του άλλου ως «υπερδραματικά» ή «παράλογα». Κάποιος νιώθει ό,τι νιώθει, ανεξάρτητα από το αν συμφωνείτε μαζί του. Επικυρώνοντας τα συναισθήματα της συντρόφου σας, δείχνετε ότι σας ενδιαφέρει τι βιώνει. Ένα παράδειγμα αυτού θα μπορούσε να είναι όταν έρχεται σπίτι σας και σας λέει πόσο αγχωτική ήταν η μέρα της.

Να της επιτρέπετε να πάρει το τελευταίο κομμάτι πίτσας ή γλυκού. Τι είναι πιο ρομαντικό από το να αφήσεις μια γυναίκα να έχει το τελευταίο κομμάτι; Απολύτως τίποτα. Ξέρει ότι το θέλετε, αλλά το να παραλείψετε αυτό το τελευταίο κομμάτι για χάρη της ευτυχίας της είναι η απόλυτη μορφή ρομαντισμού.

Ο ρομαντισμός δεν είναι αυτό το τρομακτικό πράγμα που πρέπει να είναι κάτι περίπλοκο. Παρόλο που μπορεί να το απεικονίζουν οι ταινίες και τα βιβλία, η πραγματική ζωή λειτουργεί λίγο διαφορετικά. Οι μικρές χειρονομίες μπορούν να προχωράνε πολύ.

Γι ‘αυτό δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές και προσθέστε λίγο ρομαντισμό στις σχέσεις σας. Επίσης, μην φοβάστε να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να κάνει και ακόμα περισσότερα για εσάς. Μετά από όλα αυτά, ο ρομαντισμός δεν προορίζεται αποκλειστικά για γυναίκες.