Οι άντρες θέλουν αυτά τα 10 απλά πράγματα σε μια σχέση

Οι άντρες είναι ρυθμισμένοι να κρύβουν τα συναισθήματά τους και να δείχνουν «ότι δεν έχουν ανάγκη», αλλά μπορεί να βρίσκονται σε φάση πραγματικής ανάγκης και απλώς να μην την δείχνουν. Γιατί όλοι έχουμε ανάγκες σε μια σχέση, οπότε εδώ διαβάστε πως να κατανοήσετε καλύτερα τον άντρα σας, ακόμα και αν δεν σας έχει μιλήσει για αυτές.

couple-happy-relationship

Οι άντρες δεν επικοινωνούν πάντα τις ανάγκες τους

1: Οι άντρες θέλουν και αυτοί να νιώθουν ένα αίσθημα σταθερότητας.

2: Οι άντρες θέλουν να είναι η σύντροφος τους συμπαίκτης τους στη ζωή.

3: Οι άντρες θέλουν να νιώθουν υποστήριξη, έστω κι αν είναι επιτυχημένοι, όπως την δίνουν. Και θα πρέπει να ξέρει ότι είσαι διατεθειμένη να την προσφέρεις όπως κάνει κι αυτός το ίδιο.

4: Οι άντρες θέλουν να γελούν μαζί σου. Να ξέρετε ότι η αίσθηση του χιούμορ είναι ελκυστική σε έναν άντρα, όπως και σε μια γυναίκα.


5: Οι άντρες θέλουν να νιώθουν απαραίτητοι, καθώς τους κάνει να νιώθουν ότι προσθέτουν αξία ακόμα και με μικροπράγματα στη ζωή των συντρόφων τους.

6: Οι άντρες θέλουν συναισθηματική οικειότητα, όχι μόνο σεξ.
Η ανάγκη για οικειότητα καλύπτεται μόνο από μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση με τη γυναίκα που αγαπά.
Εκδηλώνεται με όλους τους τρόπους — κρατώντας το χέρι σας, να ακουμπάτε το κεφάλι σας στον ώμο του, μακριές αγκαλιές, αγκαλιά κατά τη διάρκεια των κινηματογραφικών βραδιών.
Εμφανίζονται ως ουσιαστικές συνομιλίες, πράξεις ρομαντισμού, ενσυναίσθησης και συμπόνιας.
Και ναι – εμφανίζεται ως σεξ. Αλλά όχι μόνο σαν σεξ – αλλά σαν έρωτας.  Το σεξ με έναν σύντροφο όπου υπάρχει πραγματική οικειότητα θα είναι πάντα μια πιο ικανοποιητική εμπειρία από ό,τι όταν είναι απλώς για διασκέδαση. Χτίζει κυριολεκτικά και βιολογικά έναν δεσμό μεταξύ δύο ανθρώπων και χρησιμεύει επίσης ως βαρόμετρο για την υγεία της σχέσης.
Η οικειότητα, φυσικά, μπορεί να δημιουργηθεί μόνο όταν και οι δύο άνθρωποι είναι αφοσιωμένοι σε αυτήν. Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι αναμφισβήτητες ανταμοιβές μοιράζονται και πολλαπλασιάζονται καθώς εξαπλώνονται στη σχέση.


7: Οι άντρες θέλουν να δώσουν.
Έχουν την αίσθηση της εκπλήρωσης και του σκοπού στο να προσφέρουν. Όχι απλώς δίνοντας υλικά δώρα, αλλά δίνοντας το χρόνο, την προσοχή, την αγάπη και τη στοργή τους σε κάποιον.
Δίνοντας κομπλιμέντα, εκτελώντας πράξεις υπηρεσίας — και αν αναρωτιόσαστε, ναι, να είστε επίσης δότης στην κρεβατοκάμαρα. Και το πιο σημαντικό, ο λόγος που δίνει πρέπει να είναι γνήσιος και ανιδιοτελής, όχι για χάρη του δίνω και παίρνω.
Η πρόθεση πρέπει να είναι να σε κάνει να νιώσεις καλά, γιατί σε μια σχέση η ευτυχία σου είναι δεμένη με την ευτυχία του.

8: Οι άντρες θέλουν να είστε περήφανοι για αυτούς, αλλιώς αν δεν είστε, τότε είσαι με το λάθος άτομο.


9: Οι άντρες θέλουν να νιώθουν ότι τους εκτιμούν.
Αυτό που χρειάζεται είναι να γνωρίζει ότι οι προσπάθειές του αναγνωρίζονται, παρατηρούνται και εκτιμώνται.

Αν ξέρει ότι αυτό που κάνει έχει αντίκτυπο, δεν θα σταματήσει ποτέ να το κάνει. Όλα εξαρτώνται από το πώς αντιδράς.

10: Οι άντρες θέλουν να αισθάνονται πλήρως αποδεκτοί γι’ αυτό που είναι. Οι άνδρες αντιμετωπίζουν πιέσεις από την κοινωνία σχετικά με την εικόνα του σώματος τους, την αρρενωπότητα, την οικονομική και κοινωνική θέση, και μια σειρά από άλλα «πρέπει» που μπορεί να είναι μπερδεμένα και απογοητευτικά.
Οι ανείπωτες ανασφάλειες μπορούν να οδηγήσουν τους άντρες να συγκρίνονται συνεχώς με τους άλλους – ποιος είναι πιο ψηλός, ποιος είναι πιο μυώδης, ποιος έχει το πιο γρήγορο αυτοκίνητο, ποιος μένει στο μεγαλύτερο σπίτι.

Αν ακούγεται παιδικό αυτό συμβαίνει γιατί είναι — αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει να νιώθουν απόλυτα ασφαλείς γι’ αυτό που είναι και με το άτομο που αγαπούν.

Καμία κρίση για τις ιδιορρυθμίες του συντρόφου σας, κανένα αίσθημα ανεπάρκειας, κανένα κακόβουλο σχόλιο για το επάγγελμά του, την εμφάνισή του ή τις ικανότητές του. Ήδη επικρίνει αυτά τα πράγματα αρκετά μόνος του.

Και αν βρίσκει τον πιο αυθεντικό εαυτό του όταν είναι μαζί σας, με την σύντροφο του, τότε όλα τα μέρη της ζωής του (και εσείς βεβαίως) θα λάμψουν περισσότερο εξαιτίας αυτού.

Ναι, οι καλοί άντρες είναι δύσκολο να βρεθούν, αλλά όταν βρεις έναν, κράτα τον σφιχτά.

Μην ξεχνάμε και άλλα στοιχεία, όπως θέλουν να έχουν καλή επικοινωνία μαζί σας, το να νιώθει ασφάλεια, να τα πηγαίνει καλά με τους φίλους και την οικογένειά του και πολλά άλλα.