12 ψυχολογικά κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε κάποιους άλλους να σας συμπαθήσουν

Μπορεί να πιστεύετε ότι το να ερωτεύεστε είναι κάτι που συμβαίνει, αλλά η αλήθεια είναι ότι στην πραγματικότητα υπάρχει μια επιστήμη πίσω από την αγάπη. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε αν αυτός που σας ενδιαφέρει ερωτικά έχει τα ίδια συναισθήματα με εσάς. Γιατί τώρα θα είστε εξοπλισμένοι με όλα τα κρυμμένα μυστικά που κάνουν έναν άντρα να ερωτευτεί βαθιά. Φυσικά, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αυτές οι συμβουλές θα λειτουργήσουν 100% στον συγκεκριμένο τύπο σας, αλλά σίγουρα θα αυξήσουν τις πιθανότητες να σας ερωτευτεί. Εάν είστε σίγουροι ότι αυτός είναι η δική σας περίπτωση και θέλετε να νιώθει το ίδιο για εσάς, συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε τις κρυμμένες, ψυχολογικές τακτικές που θα τον κάνουν να σας ερωτευτεί!

mirroring

1. Κάνοντας συνεχόμενη, έντονη, ακόμη και προκλητική οπτική επαφή με το άτομο που επιθυμείτε. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να τον κάνετε να σας ερωτευτεί. Όταν επίσης συνομιλείτε μαζί του, αυξήστε πολύ την οπτική σας επαφή. Κοιτάξτε τον στα μάτια, κλειδώστε το βλέμμα σας και δημιουργήστε το είδος της διφορούμενης ατμόσφαιρας που ήδη αγαπάτε.

2. Κάθε φορά που συνομιλείτε με το άτομο που σας αρέσει, κρατήστε τα μάτια σας στο πρόσωπό του για λίγο ακόμα, δείξτε του αγάπη.

3. Να του λέτε «Έλα εδώ κοίτα» δείχνοντας του φωτογραφίες ή κάτι άλλο στο κινητό σας.  

4. Νιώσε ευχάριστα, χαμογέλα, άγγιξε, δες τον προσεκτικά, κούνησε το κεφάλι σου.

5. Ακούστε περισσότερο από ό,τι μιλάτε, ενθαρρύνετέ τον να μιλάει ελεύθερα, ρωτήστε για τα χόμπι, τα ενδιαφέροντά του κ.λπ., συνεχίστε τις συζητήσεις σας.

6. Αντιμετώπισέ τον σαν έναν χαμένο από καιρό εραστή. Δείξτε του το ενδιαφέρον σας, τολμήστε.

7. Οι γυναίκες μπορούν επίσης να “κυνηγήσουν”, όχι μόνο οι άνδρες.

8. Να είσαι μυστηριώδης. Ποτέ μην απλώνετε τα πάντα στο τραπέζι από την αρχή αν θέλετε να σας ερωτευτεί. Οι άντρες λατρεύουν τα μυστηριώδη κορίτσια και θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να σπάσουν τον κώδικα σας. Στην αρχή, κρατήστε τις συνομιλίες σας απλές και μην μπείτε πολύ βαθιά στην ιστορία της ζωής σας, στους φόβους, στα όνειρα και στους στόχους σας. Σκεφτείτε το ραντεβού ως ένα από τα αγαπημένα σας βιβλία μυστηρίου για φόνους. Το σασπένς σε σκότωσε καθώς ξεφύλλιζες κάθε σελίδα, σωστά; Κάντε το ίδιο όταν πρόκειται να γνωρίσετε τον άντρα σας. Τραβήξτε αργά τα φύλα της ζωής σας για να κρατήσετε το ενδιαφέρον του και να λαχταράει περισσότερα!

9. Συμπληρώστε το κενό που του λείπει. Η επιστήμη έχει δείξει ότι όταν αναζητούν τον τέλειο σύντροφό τους, οι άντρες τείνουν να αναζητούν το κορίτσι που καλύπτει ένα κενό που τους λείπει στη ζωή τους. Οι άνθρωποι έλκονται από τη φύση τους σε αυτούς που μοιάζουν με αυτούς, αλλά όταν πρόκειται για ραντεβού, οι άνθρωποι αναζητούν επίσης κάποιον που μπορεί να δημιουργήσει μια ισορροπία. Εάν ο άντρας σας πάσχει από χαμηλή αυτοεκτίμηση, γίνετε το άτομο με αυτοπεποίθηση που θα ήθελε να είναι. Υποσυνείδητα θα νιώσει έλξη για εσάς, γιατί είστε όλα όσα θέλει να είναι!

10. Να είστε περιπετειώδεις. Υπάρχει μια ισχυρή σχέση μεταξύ της σεξουαλικής διέγερσης και του άγχους, σύμφωνα με μια μελέτη του 1974.  Λοιπόν, αν θέλετε ο άντρας να αισθάνεται έλξη για εσάς, πρέπει να τον βγάλετε από τη ζώνη άνεσής του και να βάλετε λίγη περιπέτεια στη ζωή του! Προγραμματίστε ένα ραντεβού σε μία ανάβαση ή οδηγείστε τον κάπου για να ανεβάσει την αδρεναλίνη του. Θα απελευθερωθούν φυσικές χημικές ουσίες στον εγκέφαλό του που θα τον κάνουν να αναρωτιέται γιατί είναι πάντα έτσι τόσο πολύ όταν είναι μαζί σας! Και ξέρετε σε τι θα οδηγήσει αυτό; Άμεση έλξη!

11. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κοινούς φίλους. Εάν εσείς και ο άντρας που σας ενδιαφέρει έχετε κοινούς φίλους, οι πιθανότητές σας να σας ερωτευτεί είναι μεγαλύτερες. Υποσυνείδητα, είμαστε όλοι συνειδητοί να εμπιστευόμαστε εκείνους για τους οποίους οι άλλοι μπορούν να εγγυηθούν. Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι συναντούν τους έρωτες της ζωής τους μέσω κοινών φίλων. Εάν έχετε ένα ζευγάρι φίλους που μπορούν να σας πουν μια καλή λέξη, ο τύπος σας θα είναι πιο πρόθυμος να δώσει μια ευκαιρία στην αγάπη!

12. Αντιγράψτε τον. Το mirroring (η δύναμη της μίμησης της γλώσσας του σώματος των άλλων) είναι μια ψυχολογική τακτική που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια. Όταν το κάνετε λανθασμένα, μπορεί να μην είναι ωραίο, αλλά όταν το κάνετε σωστά, το mirroring είναι πολύ αποτελεσματικό για να κάνετε τον άντρα σας να ερωτευτεί. Το mirroring  έχει να κάνει με το να παραμένετε συντονισμένοι με τις ενέργειες του άντρα σας. Αν βγείτε για φαγητό και πιει μια γουλιά από το ποτό του, πιείτε και μια γουλιά από το ποτό σας. Αν γέρνει προς τα μέσα ενώ λέει μια καλή ιστορία, γείρε και προς το μέρος του. Η μίμηση των κινήσεων του σώματός του θα τον κάνει να πιστέψει ότι οι δυο σας είστε στο ίδιο μήκος κύματος και δεν θα μπορέσει να σταματήσει να αισθάνεται ότι σας ελκύει.